ıphone 5 için pasaport arıyorum iki aydır..bulamazsam 1250 tl den satıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

samsam_

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 5 için pasaport arıyorum iki aydır..bulamazsam 1250 tl den satıyorum.
ıphone 5 getittirdim yurt dışından ama pasaportların üstüne cihaz kayıtlı çıktı .bu telefonda kayıtsız elimde kaldı ve pasaport bulup kaydettiremedim. satışa çıkardım oyuzden.elden satış yapıcam. geliş fiyatı neyse bırakıcam teli o fiyata..1250 tl den veriyorum. ilgilenenlere duyurulur. telefonun resimleri profilimdeki albümde mevcut. ve gerekli bilgiler orda yazıyor. iletişim :0538 721 11 68 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

illede_sen58

Üye
ıphone 5 getittirdim yurt dışından ama pasaportların üstüne cihaz kayıtlı çıktı .bu telefonda elimde kaldı.eger bulamazsam satışa çıkarıcam.elden satış yapıcam. geliş fiyatı neyse bırakıcam teli o fiyata..1250 tl den veriyorum. ilgilenenlere duyurulur. papaport kaydı yapanlardan haber bekliyorum

500 lira veriyim

avcitalip

avcitalip

Üye
ıphone 5 getittirdim yurt dışından ama pasaportların üstüne cihaz kayıtlı çıktı .bu telefonda elimde kaldı.eger bulamazsam satışa çıkarıcam.elden satış yapıcam. geliş fiyatı neyse bırakıcam teli o fiyata..1250 tl den veriyorum. ilgilenenlere duyurulur. papaport kaydı yapanlardan haber bekliyorum

ben alabilirim kardeş cihazın resimlerini eklermisin ?

kaangul

Üye
ben de

samsam_

Üye
    Konu Sahibi
kocaeli ve 216 istanbul cevresi olursa iyi olur.resmleride eklerim hemn

- - - Eklendi - - -

kocaeli ve 216 istanbul cevresi olursa iyi olur.resmleride eklerim hemn

samsam_

Üye
    Konu Sahibi

telefonun fotograflarını buraya atamadım bende profilde albüm açıp içine attım . yakın çevre olursa iyi olur. 0538 721 11 68 .bu numaradan iletişime geçebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

500 çok değil mi ailenin en akıllısı ? Gg de androidli çin malı var o fiyata böyle gereksiz insana böyle gereksiz telefon yakışır.
millet kendini akıllı sanıyo kardeşş :)

-Fight-

-Fight-

Üye
satıldımı

avcitalip

avcitalip

Üye
Ben almayı dusunuyordum ancak pc almam gerekti kusura bakma kardeşim :oke:

kaangul

Üye
nakit en en en son ne kadar yapabilirsin?

phasan

phasan

Üye
Dostum akraban yoksa pasaport kayıt yaptırma telefonu

avcitalip

avcitalip

Üye
nakit en en en en en son bu .oluruda bu zaten..

- - - Eklendi - - -

.kaydettirmimde napim kardes.kaydettiremedigim icin satisa cikardim ztn.

Kardeşim senin fiyatın bence normal, Lenovo Z580 almasaydim alırdım senin telefonu

Kayit işini bence umreden falan gelen Dedelerden birine yaptir :oke:

bxr3f

Üye
arkadaşım eger istanbuldaysen gel yapayım ama şartım var geleceksin yanımda pasaporta kaydettirecez istanbul pendik

hocam teklifin hala geçerliyse bende pendikteyim görüşelim.

kalenji

Üye
arkadaşlar ben de ı phone 4s var ve pasaport arıyorum tel kapandı kapanacak ücrete mukabil istenen şartlarda yardımcı olabikirmisiniz

Üst Alt