Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 5 i alırsın İphone 6 çıktığında pişman olursun ve bu sorun uzar gider
Masha
Üye
Optimus Black veya Galaxy SII gerisi hiç bişeye yaramaz. Fiyatına ve ekran kalitesine göre Optimus Black, donanım tasarım olarak Samsung Galaxy sII tavsiye ederim ben.
sahibinden.com da var satıyor adam 250 milyona gerçek klavye ama telefonda olurmu bilmem
PriZm
Üye
Teklonoji ne ara bu kadar ilerledi yaw Lazer Klavye bile çıkmış haberimiz yok
Favorite
Üye
Eğer o video gerçekse galax s2 yanında halt etmiş daha doğrusu iphone 5 ve diğerleri diye adlandırabiliriz ben samsung kullanıcısıyım ama iphone her zaman 1 adım öndedir bu tartışılmaz.
enr1213
Üye
iphone 5de öyle birşey olması imkansız
ultrayer6
Üye
evet arkadaşlar o klavye ve hologram teknolojisi çoktan çıktı haberiniz yok sizin, klip bile yapıldı hatta hologram ile, rihannaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam konserde seyircilerin üzerinden uçuyordu ama aslında orada değildi hologramdı o.
oguzhantasdemir
Üye
bende şaşırdım öle klavye olduğunu bilmiyordum. amozonda stok bitmiş
evet arkadaşlar o klavye ve hologram teknolojisi çoktan çıktı haberiniz yok sizin, klip bile yapıldı hatta hologram ile, rihannaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam konserde seyircilerin üzerinden uçuyordu ama aslında orada değildi hologramdı o.