1STayTRue35
Üye
ben inanıyorum. apple bu konularda sert bir yapıya sahip bir şirket.eğer samsung tarafından dava açılırsa apple asla peşini bırakmazz bu işin.Birşey olacağına fazla inanmıyorum
ben inanıyorum. apple bu konularda sert bir yapıya sahip bir şirket.eğer samsung tarafından dava açılırsa apple asla peşini bırakmazz bu işin.
biri birine diğeri diğerine dava açar yuvarlanıp giderler işte böle
yeter arkadaşım her konuda bu yorumu görmekten sıkıldım artık benim konumda yazmayın şu 920nizi.
he bide bi iphone 5 çıkardılar 10dan fazla konu var forumda vay arkadaş..
arkadaşım bizimde bi sınırımız var öyle değilmi ?
Forumda herhangi bir konuda üyelerin kurallara uygun olan yorumlarını belirtmesinde bir sakınca yok.Ancak usluba dikkat edelim.
öyle demedim kardeşCikalim Biz Arkadasin Konusundan .!
- - - Eklendi - - -
öyle demedim kardeşama şu lumia hastalığını bırakın yav yok eniyi telefonmuş bilmem neymiş bak bana ben hiç one x i övüyor muyum hıh
Fakat bu yinede size bu şekilde konuşma hakkı vermez en azından forum içinde.Bizim görevimiz burda en iyi şekilde paylaşımların olmasını sağlamak sizi gerçekten rahatsız eden kurallara aykırı bir durum olursa şikayet butonunu kullanarak bildirebilirsiniz.İyi forumlar
Biraz sakin olun önce. Kim isterki konusunun ortasına biri pat diye girip lumia'yı övsün. Şöyle düşün; bir telefonu çok beğendin onu övüyorsun felan sonra biri geliyor tam alakasız bir yere lumia 920 en iyisi diyor. Şikayet et butonundan fazlası lazım onlara.
Konuya gelirsek. Samsung, apple dava açar, apple samsung'a yuvarlanıp giderler. Bunun bize bir faydası olacağını ben pek düşünmüyorum.
- - - Eklendi - - -
öyle demedim kardeşama şu lumia hastalığını bırakın yav yok eniyi telefonmuş bilmem neymiş bak bana ben hiç one x i övüyor muyum hıh
Apple'a (kolay kolay) bir şey olmaz.
zor zor da bişi olmaz.. apple yanlızca telefon üretmiyorki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?