iPhone 5 Başlamadan bitiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yeter arkadaşım her konuda bu yorumu görmekten sıkıldım artık benim konumda yazmayın şu 920nizi.
he bide bi iphone 5 çıkardılar 10dan fazla konu var forumda vay arkadaş..

MasteLaa

Üye
Kardomun dediği gibi Apple'ın derdi Google Samsung değil

Nextman

Emekli Yönetici
yeter arkadaşım her konuda bu yorumu görmekten sıkıldım artık benim konumda yazmayın şu 920nizi.
he bide bi iphone 5 çıkardılar 10dan fazla konu var forumda vay arkadaş..

Forumda herhangi bir konuda üyelerin kurallara uygun olan yorumlarını belirtmesinde bir sakınca yok.Ancak usluba dikkat edelim.

badmus

Üye
BUDUR BEEEE

Söke Söke

SkyLaBTR

Üye
Eğer dava olur ve apple kaybederlerse tırla öderler ( samsung kesin madde koyar 1000 dolarlık banknot diye )

Konu Sahibi

Forumda herhangi bir konuda üyelerin kurallara uygun olan yorumlarını belirtmesinde bir sakınca yok.Ancak usluba dikkat edelim.
arkadaşım bizimde bi sınırımız var öyle değilmi ?

- - - Eklendi - - -

Cikalim Biz Arkadasin Konusundan .!
öyle demedim kardeş ama şu lumia hastalığını bırakın yav yok eniyi telefonmuş bilmem neymiş bak bana ben hiç one x i övüyor muyum hıh

Tepkiler: Türe

Nextman

Emekli Yönetici

Fakat bu yinede size bu şekilde konuşma hakkı vermez en azından forum içinde.Bizim görevimiz burda en iyi şekilde paylaşımların olmasını sağlamak sizi gerçekten rahatsız eden kurallara aykırı bir durum olursa şikayet butonunu kullanarak bildirebilirsiniz.İyi forumlar

Placebo-

Üye

Biraz sakin olun önce. Kim isterki konusunun ortasına biri pat diye girip lumia'yı övsün. Şöyle düşün; bir telefonu çok beğendin onu övüyorsun felan sonra biri geliyor tam alakasız bir yere lumia 920 en iyisi diyor. Şikayet et butonundan fazlası lazım onlara.

Konuya gelirsek. Samsung, apple dava açar, apple samsung'a yuvarlanıp giderler. Bunun bize bir faydası olacağını ben pek düşünmüyorum.

Tepkiler: .Behzat Ç.

Rekabet iyidir özelikleri çoğalti buda bizim işimize yarar..

Tepkiler: sinatt_28
rekabet fiyatı düşürür,kaliteyi arttırır

aaa ama ayıp hiç övmedinki sen one x'i

15097

Üye
Apple'a (kolay kolay) bir şey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...