Yardım Iphone 5 Aksesuar yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Aksesuar yardım!
arkadaşlar iphone 5 te lightning kablosu orijinal değilse telefonda çalışmıyodu diye biliyorum, aynı şey kulaklık için de geçerli mi? yada şöyle sorayım bu aksesuarların orijinal olup olmadığını nerden anlayabilirim?iphone kullanan yokmu burda ya?

47MaDo47

47MaDo47

Üye
arkadaşlar iphone 5 te lightning kablosu orijinal değilse telefonda çalışmıyodu diye biliyorum, aynı şey kulaklık için de geçerli mi? yada şöyle sorayım bu aksesuarların orijinal olup olmadığını nerden anlayabilirim?iphone kullanan yokmu burda ya?

Orjinal Lightning Kablo ile Çakma Kablo Arasındaki Fark

Son düzenleme:
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi

Orjinal Lightning Kablo ile Çakma Kablo Arasındaki Fark
resimde sorun var görüntülenmiyor, lightning kablosu bi şekilde anlaşılıyor ios 7 de kabul etmiyor çakma olanları, kulaklığı nasıl anlayacaz?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
resimde sorun var görüntülenmiyor, lightning kablosu bi şekilde anlaşılıyor ios 7 de kabul etmiyor çakma olanları, kulaklığı nasıl anlayacaz?
resim bi siteden alınmış. oraya üye olmayanda göremiyo sanırım@meg1ddo

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo

erkanby

Üye
Bende çakma kablo var gayet güzel çalışıyor sıkıntı yok

• Beğen
47MaDo47

47MaDo47

Üye
Tmm resmi düzeltiyorum şimdi

• Beğen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Bende çakma kablo var gayet güzel çalışıyor sıkıntı yok
çakma kabloyu çalıştırabilirsin uyarı ekranlarını üstüste 3-4 defa kapattığın zaman bi şekilde tanımlnıyor ve kullanabiliyorsun ama çakma olduğunu anlayabiliyorsun uyarılardan benim istediğim de bu; anlamak! şimdi kulaklığın nasıl çakma olup olmadığını anlarım?

47MaDo47

47MaDo47

Üye
kablosunda çok küçük olarak designed by
apple in california assembled in china yazıyorsa bu
orjinal olduğu anlamına gelir.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
Takipçi Satın Al

Üst Alt