İphone 5 3g sorunu

Konu Sahibi
İphone 5 3g sorunu
Şöyle bir durum var arkadaşımın i phone 5 inde hiç bir şekilde telefon 3g ye geçmiyor. En son ugraştığımızda olan nette gitti. Sonra gene geldi. Bunun yanında nette araştırdıgımızda 2-3 kişi daha yazmış böyle bir sorun sizce nedir bu işin aslı ?

bahsettiğiniz problemin aynısını ben de yaşıyorum şu an.ne 3G ne Edge (E) hiçbir şekilde ekrana gelmiyor.bir çözüm bulduysanız eğer benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.cevabınızı bekliyorum!

Konu Sahibi
Merhabalar,
Valla net bir çözüm bulamadık ayarlarda hücresel veriyi açıp kapattık falan oraları kurcaladık biraz edge geldi. Ama 3g gelmedi. Avea'ya sordum hattın yanlış kesilmiş olabileceğini dediler. 8tlye kendileri iphone 5 e uygun hat çıkarıyormuuş onuda yaptırma fırsatım olmadı henüz.

Benim 4s te de oluyor o sorun ama 3g seçeneğini açıp kapayınca düzeliyor.

bende hiç düzelme yok hala.ne edge ne 3G hiçbirinin işareti yok.sadece 3G yi açtığımda çekiş çubuklarında bi azalma oluyor o kadar.baya uğraştıracak bu iş bizi ama du bakalım.

bende hiç düzelme yok hala.ne edge ne 3G hiçbirinin işareti yok.sadece 3G yi açtığımda çekiş çubuklarında bi azalma oluyor o kadar.baya uğraştıracak bu iş bizi ama du bakalım.

Kardes azalma oluyorsa bekle bi ondakika internete gircik gec geliyor yazi

JoGa

Üye
bu konuda pek bilgim yok dostlarım ama 3G bulundgmz konuma göre değişme gösterir sinyal az olursa 3g olmaz edge için

Ayalar-Genel-Hücresel Veri Ağı
ordaki APN kısmına internet yazarsanız belki düzelme şansı var vodafone hatlarda bu ayar sanırm otomatik ama aveada yapmanız gerek turkcelli bilmiyorum

hangi 10 dk?saatlerce 3G açık şekilde nette gezindim 1 kere bile işareti gözükmedi ekranda.hadi 3G yi geçtim edge (E) bari gelse,o da yok!.ne iş anlamadım valla.bu arada hattım turkcell :/