konu biraz daha 4s'e kaymaya başladı... Sizce hangisinin ekranı... n9'un daha büyük ama biraz daha düşük ppi lı ekranımı yoksa 4s in daha küçük ama daha yüksek ppi lı ekranımı?¿
konu biraz daha 4s'e kaymaya başladı... Sizce hangisinin ekranı... n9'un daha büyük ama biraz daha düşük ppi lı ekranımı yoksa 4s in daha küçük ama daha yüksek ppi lı ekranımı?¿
n9un ekranı amoled bir ekran ve kontrast ve renk doygunluğu daha fazla ama keskinlik konusunda 4s daha iyidir tüm yorumları okudum gelecekli ve bol uygulamalı bir sistem istiyorsan tabiki 4s ama ben geliştirme yapacağım yenilikçi bir deneyim yaşamak istiyorum ve swype gan tatmak istiyorum dersem n9
Kararını bence sen çok önceden vermişsin tepkileri merak ettiğin için deneme amaçlı bu konuyu açmışsın biz nedersek diyelim vazgeçmezssin Herkezin Beklentileri farklıdır ama iPhone 4s mükemmel bir cihaz Birkezdaha düşün derim.
Zaten iOS denilen bir optimize sistem varken 4s ile 5 arasındaki donanım farkını görmezdende gelebilirsiniz.Zaten 5'e para vermek yerine 4s almak daha mantıklı.Bana göre bir fark yok.
Zaten iOS denilen bir optimize sistem varken 4s ile 5 arasındaki donanım farkını görmezdende gelebilirsiniz.Zaten 5'e para vermek yerine 4s almak daha mantıklı.Bana göre bir fark yok.
Birisi 1650tl diğeri 1850tl civarı bence aradaki farka değer. Gerek kamera gerekse batarya performansı ve ekran boyut farkına değecektir Ses kalite farkınıda unutmamak gerek.
Konu taşınmadan önce konu sahibiyle konuşmuştum ama yine söyleyeyim. Arkadaşlar iphone 4s daha iyi bunu inkar eden yok ama konuyu açan üyemiz uygulama geliştirmek istiyor ve qt qml de uygulama geliştirmeye başlayanlar için kolay ve gelişmiş bir dil. Bu nedenle de n9'u tercih etti.