Seglopsi
Üye
arkadaşlar ben n9 alıcam kararı verdim 1aya gelir herhalde
- - - Eklendi - - -
Aynen
- - - Eklendi - - -
birde acaba ubuntu phone portlanırmı
Ankete göre hareket etmemenizi tavsiye ederim. iphone 4s almalısınız. iphone daha uzun vadeli geleceği olan bir cihazdır. n9 her ne kadar arayüz ve tasarımda iphone'dan çok daha yenilikçi olsa da onun yanında eski bir cihaz olarak kalıyor. ben şahsen n9 kullanıyorum ve çok memnunum ama bu benim beklentimi karşıladığı için böyle. sizinkini karşılamayabilir. sadece pişman olmamanız için söylüyorum.arkadaşlar ben n9 alıcam kararı verdim 1aya gelir herhalde
ubuntu portlanamaz büyük olasılıkla. şu anki haliyle zaten androidin ta kendisi. açık kaynak olma sözü vermiyorlar ayrıca ki bu da portlanması önünde büyük bir engel.
- - - Eklendi - - -
Ankete göre hareket etmemenizi tavsiye ederim. iphone 4s almalısınız. iphone daha uzun vadeli geleceği olan bir cihazdır. n9 her ne kadar arayüz ve tasarımda iphone'dan çok daha yenilikçi olsa da onun yanında eski bir cihaz olarak kalıyor. ben şahsen n9 kullanıyorum ve çok memnunum ama bu benim beklentimi karşıladığı için böyle. sizinkini karşılamayabilir. sadece pişman olmamanız için söylüyorum.
Sizin görüşünüze saygım sonsuz ama bende uygulama geliştirme konusuna meraklı olduğum için meego ve linux tabanlı sistemler beni daha çok kendilerine çekmekte (android hariç)
firefox'la flash player magaza da mevcut ayrı ayrı yükleniyor ama firefox eklentisi halini alıyorsağolun doğruyu söylemek gerekirse bende normal kullanım hakkında sorularla başladım 4s'e sahip bir arkadaşım n9'un ekranı daha büyük sakın 4s alma diyor ama diğer çoğu kişi 4s diyor bazi internet siteleri n9 daha iyi derken bazıları 4s dediği için kafam oldukça karışmış durumdaydı ama ben kararımı verdim. bunun dışında son bir sorum daha var
(başka aklıma gelmez ise) flash player varmış herhalde
firefox ile çalışlıyormuş biraz bilgi verirmisiniz
cevaplar için teşekkürler nfc türkiyede çok işe yarıyormu ?
sailfish portu n9'a uzun süre gelmeyecek.
aynen abi.[ENGİN];6123072' Alıntı:
Bunu kısa sürede gelmesini beklemek mantıksız olur zaten bunu sailfish ekibi de göze almaz.
Düşünsene daha piyasaya çıkmamış bir cihazın önünü kesmek bunu kim riske eder
4s ve n9 kıyaslamasını ilk kez senden duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?