İphone 4s'mi n9'mu

Sponsorlu Bağlantılar

4s'mi n9'mu

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi

Seglopsi

Üye
arkadaşlar ben n9 alıcam kararı verdim 1aya gelir herhalde

- - - Eklendi - - -

Aynen

- - - Eklendi - - -

birde acaba ubuntu phone portlanırmı

ubuntu portlanabilir ama suanda bir calisma yok. n810 ve n900 ubuntu listesine girmisti bir donem. bekleyip gormek lazim.

ubuntu android uzerinden boot edildigi icin n9'a yuklemesi kolay olacaktir. (port edildikten sonra.)

pRime.

pRime.

Üye
ubuntu portlanamaz büyük olasılıkla. şu anki haliyle zaten androidin ta kendisi. açık kaynak olma sözü vermiyorlar ayrıca ki bu da portlanması önünde büyük bir engel.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben n9 alıcam kararı verdim 1aya gelir herhalde
Ankete göre hareket etmemenizi tavsiye ederim. iphone 4s almalısınız. iphone daha uzun vadeli geleceği olan bir cihazdır. n9 her ne kadar arayüz ve tasarımda iphone'dan çok daha yenilikçi olsa da onun yanında eski bir cihaz olarak kalıyor. ben şahsen n9 kullanıyorum ve çok memnunum ama bu benim beklentimi karşıladığı için böyle. sizinkini karşılamayabilir. sadece pişman olmamanız için söylüyorum.

leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
ubuntu portlanamaz büyük olasılıkla. şu anki haliyle zaten androidin ta kendisi. açık kaynak olma sözü vermiyorlar ayrıca ki bu da portlanması önünde büyük bir engel.

- - - Eklendi - - -

Ankete göre hareket etmemenizi tavsiye ederim. iphone 4s almalısınız. iphone daha uzun vadeli geleceği olan bir cihazdır. n9 her ne kadar arayüz ve tasarımda iphone'dan çok daha yenilikçi olsa da onun yanında eski bir cihaz olarak kalıyor. ben şahsen n9 kullanıyorum ve çok memnunum ama bu benim beklentimi karşıladığı için böyle. sizinkini karşılamayabilir. sadece pişman olmamanız için söylüyorum.

Sizin görüşünüze saygım sonsuz ama bende uygulama geliştirme konusuna meraklı olduğum için meego ve linux tabanlı sistemler beni daha çok kendilerine çekmekte (android hariç)

pRime.

pRime.

Üye

Sizin görüşünüze saygım sonsuz ama bende uygulama geliştirme konusuna meraklı olduğum için meego ve linux tabanlı sistemler beni daha çok kendilerine çekmekte (android hariç)

anlıyorum. ben sizi normal kullanım için cihaz alacaksınız sanmıştım. o zaman tabiki n9 güzel bir seçim olur. hayırlı olsun. :)

leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
sağolun doğruyu söylemek gerekirse bende normal kullanım hakkında sorularla başladım 4s'e sahip bir arkadaşım n9'un ekranı daha büyük sakın 4s alma diyor ama diğer çoğu kişi 4s diyor bazi internet siteleri n9 daha iyi derken bazıları 4s dediği için kafam oldukça karışmış durumdaydı ama ben kararımı verdim. bunun dışında son bir sorum daha var (başka aklıma gelmez ise) flash player varmış herhalde firefox ile çalışlıyormuş biraz bilgi verirmisiniz

pRime.

pRime.

Üye
iphone 4s genel manada daha iyi bir cihaz bu tartışmasızdır ancak n9 için geliştirme yapmak hem ücretsiz hem de iphone'a nazaran daha kolay bana kalırsa.

dawid

dawid

Üye
kardesim firefox la flash ta var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sağolun doğruyu söylemek gerekirse bende normal kullanım hakkında sorularla başladım 4s'e sahip bir arkadaşım n9'un ekranı daha büyük sakın 4s alma diyor ama diğer çoğu kişi 4s diyor bazi internet siteleri n9 daha iyi derken bazıları 4s dediği için kafam oldukça karışmış durumdaydı ama ben kararımı verdim. bunun dışında son bir sorum daha var
(başka aklıma gelmez ise) flash player varmış herhalde
firefox ile çalışlıyormuş biraz bilgi verirmisiniz
firefox'la flash player magaza da mevcut ayrı ayrı yükleniyor ama firefox eklentisi halini alıyor :)

leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler nfc türkiyede çok işe yarıyormu ?

fLuke!

fLuke!

Üye
Bence 4S almalısın N9'a göre daha iyi olanaklara sahip şuan.Firefox'ta flash var evet ama firefox 0 optimize.N9'un arayüzü daha güzel evet ama bi arkadaşımda 4S var Jailbreak'le güzel özelliklere sahip olunabiliniyor.Uygulama sıkıntında olmaz.Ha N9'a alternatif olarak android falan yükleyebilirsin ama tadıda fazla çıkmaz androidin.
*Sailfish N9'a bi şekil gelirse işler değişir ama. :d:

- - - Eklendi - - -

cevaplar için teşekkürler nfc türkiyede çok işe yarıyormu ?

NFC'li başka telefonlar varsa yarar tabi.TR ne alaka onu çözemedim .:)

leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışında reklamlar kartlar fln varmış nfc li onunla alakalı ben bi twitterdan jollaya mesaj atmıştım bir kontrol ediyim portlıyıcaklarmıymış

- - - Eklendi - - -

2 gün önce atmıştım hala cevaplamamışlar :(

pRime.

pRime.

Üye
sailfish portu n9'a uzun süre gelmeyecek.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sailfish portu n9'a uzun süre gelmeyecek.

Bunu kısa sürede gelmesini beklemek mantıksız olur zaten bunu sailfish ekibi de göze almaz.
Düşünsene daha piyasaya çıkmamış bir cihazın önünü kesmek bunu kim riske eder :)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Dostum ikisinide kullandim. 4s ios7 için. N9 u bitik sistem devami gelse super olurdu ama olmadi.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
4s ve n9 kıyaslamasını ilk kez senden duyuyorum

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];6123072' Alıntı:

Bunu kısa sürede gelmesini beklemek mantıksız olur zaten bunu sailfish ekibi de göze almaz.
Düşünsene daha piyasaya çıkmamış bir cihazın önünü kesmek bunu kim riske eder :)
aynen abi. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Soracaksın tabiki :) n9'la 4S neden kıyaslanamıyormuş bu kadar karşılaştırma yazımları videolar neden? Hiçbir cihaz eşsiz mükemmel degil ki kıyaslanmasın bir digeriyle :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tabiki sorabilirsin ama ikisi alakasiz telefonlar

SquaLTR

Üye
4S dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt