foreverthe
Üye
-
Konu Sahibi
-
O stabiliteyi denemek guzeldir.Goturebilir ama whatsapp suan ucretli takip edersen ucretsizken alabilirsin.Arkadaşlar merhaba bende şuan S3 var malesef ben S3'ten asiri derecede sıkıldım ve bunaldım. Gerek malzeme kalitesizliği, gerek androidin sorunlari beni bezdirdi. iPhone4s alsam sizce pisman olur muyum diye sorucaktim ? Benim icin onemli olanlar muzik, sosyal aglar whatsapptir filan 2-3 basit oyun ve kamera sizce 4s almali miyim ? Beni 1-1 bucuk sene goturur mu ?
Evet takas yapacagim ustune para ister muhtemelen. 1$ mi ne zaten alirim sorun degilO stabiliteyi denemek guzeldir.Goturebilir ama whatsapp suan ucretli takip edersen ucretsizken alabilirsin.
Takas mi yapacaksin ?
Sağ olun, buyuk ihtimalle bu hafta takas etmeyi dusunuyorum4s sıkıntısız ve Apple ın en iyi en kaliteli tellerinden biri İOS un stabiiliğide ortada sıkıntı yasamassın tavsiye ederim
bence de hiçbişeyini değiştirmez jailsizs3den sıkılıp iphone'a geçiyorsan iphoneda en fazla 1 hafta dayanırsın
Benim o akıcılık, canlılık hoşuma gidiyor. S3 bana biraz soğuk geliyor. 4S'de şarj 1 gün götürür mü ?s3den sıkılıp iphone'a geçiyorsan iphoneda en fazla 1 hafta dayanırsın
Kullanıma göre degışır benım iphone 4 ile sık kullanırsam 1 gun gıtmıyorBenim o akıcılık, canlılık hoşuma gidiyor. S3 bana biraz soğuk geliyor. 4S'de şarj 1 gün götürür mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?