iphone 4s usb tanımadı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

optiq

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s usb tanımadı sorunu
daha dun telefonu tanıyordu bılgısayar bılgısayara yedekledım falan sonra ertesı gun tanımamaya basladı anlamadım ıpodu tanıyor ama ıphone u tanımıyor usb tanımadı hatası verıyor drıverını ayrı kurdum ettım ama yok yanı prizden şarj oluyor sorun yok ama bılgısayara baglayınca ne şarj oluyor ne sarja baglandı sesı gelıyor nede bılgısayar goruyor. ama ı podu goruyor anlamadım gıttı daha dun goren seyı bugun neden gormez :S bılen basına gelmıs bırılerı varsa bana yardım edebılırlermı cok sınır bozucu bır durum..

- - - Eklendi - - -

yokmu bu sorunu benden başka yaşayan ? format attım bilgisayara ipod tanıdı telefonu tanımadı. ayarları sıfırladım birde komple sıfırlayım dıyorum. yokmu yardım edecek kımse?

optiq

Üye
    Konu Sahibi
şarjda oluyor prıze takınca ama bılgısayarda 50 kere deneyınce bazen goruyor bazen goırmuyor resımlerımıde yedekleyemıyorum bu yuzden :S yardım edecek bir allahın kulu yokmu koca forumda ?

phasan

phasan

Üye
arkadaşım pc kapat aç yada telıde kapat aç duzelır

optiq

Üye
    Konu Sahibi
güzel kardesım o ılk denedıgım şeydi daha komplex çözümler arıyorum mantıklı br sebep yani

optiq

Üye
    Konu Sahibi
Korktuğum başıma geldi usb soketi ağrızalanmış sıkı bastırınca usbde calısıyor bırakınca calışmıyor ama sarj normal oluyor bunun tamiri ne kadar tutar acaba ?? Bide açtırmaya değermi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt