İphone 4S mi yoksa başka Telefonmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
IPhone alırsan Androiddeki çok güzel uygulamaları kaçırırsın ama iOS ta da değişik uygulamalar var, s3 alırsan samsung telefonlara belli bir yerden sonra desteğini kesiyor fakat iphone da böyle bir problem yok, 4s; s3den daha kaliteli fakat 4s daha dayanıksızdır. Bunun en iyi örneği dış kaplamasıdır eğer 4s alıcaksan kesinlikle kap almalısın kırılabiliyor. Yüksek performans dersen s3'e yönel bence. Android biraz zor gelebilir yeni kullanıcsan fakat ios kolaydır ama iphone'un özellikleri düşüktü s3e göre. Kısaca şöyle;
Hava atmak, iyi fotoğraflar çekmek, uzun süre kullanmak istiyorsan 4s
Yüksek performans ile android store'daki uygulama vb felan yani telefonu bilgisayar gibi kullanıcaksan s3

Hava atmak icin 4s mi? buna cok guldum.

Şuan hava atmak icin en iyi telefon S3 mukkemel ekrana sahıp telefon ekranı cok parlak ve akici. Xperia s de öyle

Türe

Türe

Üye
Tamam S3 ün işlemcisi daha yüksek ama ben işlemcide değilim sonuçta iphone'nunda işlemcisi yüksek ve hiçbir sorunu yok S3 ün ekranı çok büyük iphone daha zarif duruyor bence iphone alıcam kesinlikle

doğru karar :oke:

- - - Eklendi - - -

Şuan hava atmak icin en iyi telefon S3 mukkemel ekrana sahıp telefon ekranı cok parlak ve akici. Xperia s de öyle

Genel anlamda hava atmak için Galaxy değil iPhone kullanır ya onu diyo. Millet iPhone'u görünce oo diyor elimdeki Galaxy'i görünce bu ne böyle diyo :zzz:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Telefonla hava atma olayı nedir ya telefon bu arkadaş araba değil ki onla da hava atılması yanlış ve xperia s in konuyla ne alakası var?

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
:haha: hava atmak için iphone? en mütavazi telefonlardan biri :gul:

• Beğen
Tepkiler: Türe
doctorrr

doctorrr

Üye

Telefonla hava atma olayı nedir ya telefon bu arkadaş araba değil ki onla da hava atılması yanlış ve xperia s in konuyla ne alakası var?
öyle deme can cevahirdeki ergen kızları gözünün önüne getir :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iphone 5s cikana kadar beklesekmi

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar.2 gün önce konu açmıştım 2000 tlye hem laptop hem telefon alıcam diye laptop almaktan vaz geçtim ve İphone 4 alsammı diye düşünüyorum sizce İphone 4s mi alayım yoksa Samsung Galaxy s3 yada başka birşeymi alayım yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler..
s3 al kardeşim. ''Neden?'' diyecek olursan sana şöyle sıralayayım ;
1-)Android'den iOS'a geçen birçok kişi Android programlarını iOS'ta bulamadığı için mutsuz,
2-)4s yanlış hatırlamıyorsam 850mhz duo işlemci ve 512 veya 1gb ram'i olması lazım fakat s3 ise 4çekirdek + 2gb ram arasında 3yıllık teknoloji gibi bir fark var.
3-) ikiside kalitelidir fakat s3 hem ekran daha büyük hem de kırılma testlerinde iphone'a göre biraz daha dayanıklı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s3 al kardeşim. ''Neden?'' diyecek olursan sana şöyle sıralayayım ;
1-)Android'den iOS'a geçen birçok kişi Android programlarını iOS'ta bulamadığı için mutsuz,
2-)4s yanlış hatırlamıyorsam 850mhz duo işlemci ve 512 veya 1gb ram'i olması lazım fakat s3 ise 4çekirdek + 2gb ram arasında 3yıllık teknoloji gibi bir fark var.
3-) ikiside kalitelidir fakat s3 hem ekran daha büyük hem de kırılma testlerinde iphone'a göre biraz daha dayanıklı.

ya androiddeki uygulama ios da nasıl yok kardeşim nerden çıkarıyosun?

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
İOS 'a uygulamalar Androidden daha önce gelmiyormu bi arkadaşım da var İ phone ve dediği şey şu biz oyunu oynuyoruz sıkılıyoruz androide yeni gidiyor o oyun yoksa yalnışmı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İOS 'a uygulamalar Androidden daha önce gelmiyormu bi arkadaşım da var İ phone ve dediği şey şu biz oyunu oynuyoruz sıkılıyoruz androide yeni gidiyor o oyun yoksa yalnışmı ?

doğru en erken ios dan bir hafta sonra androide çıkıyor

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
S3 derim:oke:arkadaş açık kaynaklı uygulamalardan bahsediyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...