İphone 4S mi yoksa başka Telefonmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
iOS kadar hafif işletim sistemi var mı?800mhzlik iphone işi götürüyor rahat olun dört çekirdeğe gerek yok

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;4916269' Alıntı:
iOS kadar hafif işletim sistemi var mı?800mhzlik iphone işi götürüyor rahat olun dört çekirdeğe gerek yok
Bende aynısını düşünüyorumda şimdi alsam 1 -2 ay sonra pişman olurmuyum diye bir çelişki içindeyim

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Ne zormuş karar vermek :D

15097

15097

Üye
Acelen yoksa iphone 5'i bekle :hmmm

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyecem ya yapcak bişey yok :D

ANTI

Üye
The New iPhone yada iphone 6 olur büyük ihtimalle (5e imkan yok) eylülde cıkıcak sanırım buraya ocak gibi gelir 4s al

- - - Eklendi - - -

Bu arada androdid de flash player desteği kesildi haberiniz olsun güncellemelerle olmıycak şu an için blackberry ve iphone da sorunsuz . .

15097

15097

Üye
Bekle en iyisini yaparsın :) hem sağlamlık açısından da iyi olacakmış Apple'ın 6.nesil telefonu :) daha öncede dediğim gibi iphone 5 çıkmaz çünkü telefon 6.nesil :tebessüm:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ocak gibi gelmez avrupayla aynı anda geliyor bize de iphone

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
IPhone alırsan Androiddeki çok güzel uygulamaları kaçırırsın ama iOS ta da değişik uygulamalar var, s3 alırsan samsung telefonlara belli bir yerden sonra desteğini kesiyor fakat iphone da böyle bir problem yok, 4s; s3den daha kaliteli fakat 4s daha dayanıksızdır. Bunun en iyi örneği dış kaplamasıdır eğer 4s alıcaksan kesinlikle kap almalısın kırılabiliyor. Yüksek performans dersen s3'e yönel bence. Android biraz zor gelebilir yeni kullanıcsan fakat ios kolaydır ama iphone'un özellikleri düşüktü s3e göre. Kısaca şöyle;
Hava atmak, iyi fotoğraflar çekmek, uzun süre kullanmak istiyorsan 4s
Yüksek performans ile android store'daki uygulama vb felan yani telefonu bilgisayar gibi kullanıcaksan s3

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
IPhone alırsan Androiddeki çok güzel uygulamaları kaçırırsın ama iOS ta da değişik uygulamalar var, s3 alırsan samsung telefonlara belli bir yerden sonra desteğini kesiyor fakat iphone da böyle bir problem yok, 4s; s3den daha kaliteli fakat 4s daha dayanıksızdır. Bunun en iyi örneği dış kaplamasıdır eğer 4s alıcaksan kesinlikle kap almalısın kırılabiliyor. Yüksek performans dersen s3'e yönel bence. Android biraz zor gelebilir yeni kullanıcsan fakat ios kolaydır ama iphone'un özellikleri düşüktü s3e göre. Kısaca şöyle;
Hava atmak, iyi fotoğraflar çekmek, uzun süre kullanmak istiyorsan 4s
Yüksek performans ile android store'daki uygulama vb felan yani telefonu bilgisayar gibi kullanıcaksan s3

uygulamaları mı kaçırır? İyi de bi oyun veya uygulama önce ios a çıkıyor sonra androide geliyor. 4s bile performans konusunda s3 le yarışıyor yeni iphone 4 çekirdekli olacakmış o zaman var gerisini sen düşün

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Kararımı verdim arkadaşlar İ phone 4s alıcam yazdıklarınızı dikkate alara i phonun 6. nesil telefonunu bekleyemem çünkü Ağustosta dershanem başlıyor ve benim össyi kazanmam lazım böyle şeylere kafa yormicam İphone alıp boş olduğum vakitlerde takılcam i phone alınca zaten direk kap alıcam o kadar para verdikten sonra kapsız kullanamam sanırım :D Teşekkürlerr..

aksuoglu

Üye
Abicim Iphoneyi telefoon diye almayın sadece işletim sistemi ve markasından kazanıyor. birde fiyat yüksek tutuldumu herkez bu iyidir diyip alıyor. alıcaksan s3 cok iyi kullandım mükemmel bir telefon işlemciside ıphoneden daha yüksek. yada glaxy note da ala bilirsin alanlar hep memnun ama ekranı cok büyük.

- - - Eklendi - - -

uygulamaları mı kaçırır? İyi de bi oyun veya uygulama önce ios a çıkıyor sonra androide geliyor. 4s bile performans konusunda s3 le yarışıyor yeni iphone 4 çekirdekli olacakmış o zaman var gerisini sen düşün
iyide abicim s3 zaten 4 çekirdekli yakında daha iyisinide cıkarırlar. Aslında bizde s2 var işlamcinin %30 undan fazlasını kullandığını görmedim. onların hepsi göz yanıltmak için. sen bana kalırsa xperia u yada xperia arc s al tip desen var kamera desen iyi çok pahalıda deil

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abicim Iphoneyi telefoon diye almayın sadece işletim sistemi ve markasından kazanıyor. birde fiyat yüksek tutuldumu herkez bu iyidir diyip alıyor. alıcaksan s3 cok iyi kullandım mükemmel bir telefon işlemciside ıphoneden daha yüksek. yada glaxy note da ala bilirsin alanlar hep memnun ama ekranı cok büyük.

- - - Eklendi - - -

iyide abicim s3 zaten 4 çekirdekli yakında daha iyisinide cıkarırlar. Aslında bizde s2 var işlamcinin %30 undan fazlasını kullandığını görmedim. onların hepsi göz yanıltmak için. sen bana kalırsa xperia u yada xperia arc s al tip desen var kamera desen iyi çok pahalıda deil

s3 4 çekirdekli ama iki çekirdekli iphone4s i ezip geçem.yor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
4s uygundur :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
4 s de seni idare eder s3 de . hangisi daha çok işine yarar onu düşün öyle al.

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Tamam S3 ün işlemcisi daha yüksek ama ben işlemcide değilim sonuçta iphone'nunda işlemcisi yüksek ve hiçbir sorunu yok S3 ün ekranı çok büyük iphone daha zarif duruyor bence iphone alıcam kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...