İphone 4S mi yoksa başka Telefonmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S mi yoksa başka Telefonmu ?
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar.2 gün önce konu açmıştım 2000 tlye hem laptop hem telefon alıcam diye laptop almaktan vaz geçtim ve İphone 4 alsammı diye düşünüyorum sizce İphone 4s mi alayım yoksa Samsung Galaxy s3 yada başka birşeymi alayım yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikisi de olur.

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
s3 yada one x al iphone bitti artıkk 4 çekirdek nerde çift çekirdek nerdeee

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s3 yada one x al iphone bitti artıkk 4 çekirdek nerde çift çekirdek nerdeee

ios nerde android nerdeee..

Kardeşim iki cihazda seni götürür iphone un daha çok destek alacağı bir gerçek küçük ekranı dert etmezsen ki bence yeterli iphone 4s almanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sayenizde bilgileniyorum bu konularda :D

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iphone 4s al keyfıne bak derim tek kelime ios rahat ve hafıf bı ısletım sıstemıdır kasma felan olmaz ısterse 1 cekırdek olsun :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yine kavga basladi :) tavsiyem yuksek donanimli bir telefon almandir

Htc One X
SGS III
Optimus 4x

pisman olma sonra

codblackops2

codblackops2

Üye
iphone ekran çok küçük.misal nova oynarken 2 parmak arasından zor görebiliyorsun adamı.
Apple destek verir ama gün gelir bu iphoneların donanımı yetmez.
Ayrıca ios çok kısıtlı bir işletim sistemidir.telefonunu kurcalamana izin vermez.Bana kalırsa 2000 tlyi Samsung Galaxy S3 iPhone 4s'den daha fazla hakediyor....

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
One x'ten memnunum.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
artık herkes de ( yani bende olmasada arkadaş çevremde ) iphone var ve sıkıldım artık bu telefonu herkesin elinde görmekten sanki ben de varmış gibi kullanıyorum telefonu. iphone sıkıcı oldu artık ekranıda küçük diğer telefonlara kıyasla. herkesde olmayan bir telefon alırdım ben s3 lumia900 one x gibi gerçi one x i pek sevmedim ama.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Büyük para verceksin seni pişman etmicek telefonu sec bence.

İ phone 5 i bekle istersen yada s3 al.

Lumia bulaşma derim bence

erko merko

erko merko

Üye
Yerinde olsam 4s almazdım ekranı çok küçük rahat oyun oynayamazsın 4inch'ten aşağısını düşünme derim, o fiyata s3 veya one x alman çok daha mantıklı olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada gecen hafta kardeşime 4s 16gb aldim 1580tl 12 taksit 2 yil garantili. Yani alicaksiniz mutlaka cok iyi araştirin.

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
benim kafam iyice karıştı ya i phone 5 ne zaman çıkacakki kesin birşey yok ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...