franzliszt
Üye
ne alaka[ENGİN];4642099' Alıntı:
kendinizden başkasının düşünceleri neden size saçma geliyor acaba işinize gelmediği içinmi? Diye sormak geliyor içimden
ben sana gerçekleri söylüyorum farkındasın benide anlıyorsun lakin anlamak istemiyorsun
Şarjı 1 gün rahat götürüyor yoğun kullanımda ama dediği gibi konum servisleri gibi bazı şarj yiyen özellikleri kapamak şart.
---------- Eklendi @ 12:34:41 ---------- Yazıldı @ 12:32:30 ----------
Dönüp dolaşıp aynı yere gelmişsin. Demek istediğimi anladın sanırım. Daha tartışmaya gerek yok.
ne alakaadam akıllı birşey demedinizki kullanmadığınız cihaz hakkında şarj hurafesi yaptınız bende ne kadar saçma olduğunu söyledim neymiş ; AKÜ takıyorlar şarj aletinden bağımsız olmuyormuş ) bakın ne diyorum madem öyle bulun birisinden 4s deneteyim
---------- Eklendi @ 12:16:45 ---------- Yazıldı @ 12:13:49 ----------
ben sana gerçekleri söylüyorum farkındasın benide anlıyorsun lakin anlamak istemiyorsun
bana değil konuya yorum yapın siz diyecek söz bulamayıpda sinirlenmeyin. bana göre saçmalıksa bu benim düşüncem , saçmalık;amaçsızca yapılan davranıştır sizinkide öyle bence çünkü daha cihazı kullanmadan akü falan filan bu nedir peki akü ne alakaa şarjının gitmediği ne alaka testmi ettinde rahatçana savuruyorsun bilip bilmeden bilmem anlatabildimmi[ENGİN];4642306' Alıntı:
her yazdığın yorumda saçmalıktan bahsediyorsun yorumları beğenmezsin anlarım da karşındakilerın düşüncelerine saçmalık diyemezsin.beğenmiyorsan yorum yazmazsın olur biter.
valla abimde var 4s jb siz kullanıyor ben hiç şarz aletini yanından ayırdıgını görmedim ayrıca birde arabasında var şarz aleti. net paketim bittigi için onun telden takıldım iki iki buçuk saat şarzı bitti
Abinizin bataryasında sorun vardır.
4s kullanıcısıyım cihaz elimden düşmez 3g sürekli açıktır vs vs işte sonuç.
şimdi siz bu telefonu arada şarja takmadınız mı? Örneğin %39 iken takıp %70 olduğunda çekmediniz mi? Şahsen ben böyle yaptığımda 5 gün bekleme süresini görmüştüm. Olanaksız böyle bişey. Kardeşimin 4S'sinde EDGE devamlı açık bekleme+kullanım: 25saat falan.
Not: Telefon geleli 2 hafta oldu, 3 gün önce 70TLye yeni batarya alıp taktım, sonuç aynı.
neden çünkü linux alt yapısı değil . benim nokiada hiç laf etmeyeceğim sistem meego maemo dur. gerçek performansı o cihazlar veriyor daha ortada 1ghz yokken n900 1.2ghz de çalışıyordu,ubuntu bile yüklediler andoridi söylemiyorum bile.lumia 900'ün şarjı iphone'dan daha kötü gidiyor.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-lumia-900-att-sarj-suresi-testi-637122.html
Bi tanitsalar su iphone 5'i... 2 aydir telefon alicam alamiyorum.iphone 5'in nasil bir sey oldugunu gorene kadar beklemem lazim.
aplle la ilgili bir sitede iphone5 in 4inç ekranlı olacagı söyleniyordu ama sadece bir iddiaBir 3 ayda onun tanitilmasini mi bekleyeceksin
Ekrani buyuturler en fazla, birde 800 u 1 ghz yaparlar.
aplle la ilgili bir sitede iphone5 in 4inç ekranlı olacagı söyleniyordu ama sadece bir iddia
Bir 3 ayda onun tanitilmasini mi bekleyeceksin
Ekrani buyuturler en fazla, birde 800 u 1 ghz yaparlar.
inşallah ama zannetmiyorum serdar apple her fırsatta büyük ekran ve yüksek donanım konusunda tutucu oldugunu gösteriyor.
donanım değişmezse zaten bakmam da şu ipad 3 chipseti gelirse durdurulamaz güç olur. düşünsene 6 çekirdekli chipset hangi akıllı telefonda var?
inşallah ama zannetmiyorum serdar apple her fırsatta büyük ekran ve yüksek donanım konusunda tutucu oldugunu gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?