Yeniçeri38
Üye
burdan kıyasladım ben işlemcisi ipodan iyiymiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
peki yalanmı söylediklerim . ben diyim apple sen samsung galaxys 2 de yada nexus s üstünden ver yada sony xperia s . her nekadar samsunglarda fat formatında olsalarda performansları ve donanımları nokialardan yüksek.tüketici nokiayı zorlamazsa nokia adam olmaz bu yüzden acık gözlü olup iyi secmek lazım.bence nokia almak için erken birazdaha olgunlaşması lazım üst piyasada.[ENGİN];4640389' Alıntı:herkese fanlık yapmayın dıyosun ama maşallah fanlıktan da geri kalmıyosun arkadaşım
atom işlemciden dolayı değil gpu dan dolayı açmamaktadır bunu anlatmama gerek varmıydı bilmiyorumtabikide atom işlemcinin gücü daha yüksektir
hayır şu ne saçmalıktır ecplayeri yüklemek suçmu ben bunu anlamıyorum yükleyip kabloyuda alıp babalar gibi açarken sen daha 4gb üstü veri atamıyorsun bir bunu tartışsana)
nokia 808 nerden çıktı) oda açamıyor 4gb üstü yolla dts li ses açamıcak ! çünkü kodlayıcısı yok dts i kodlarmı sanıyorsun nokia iphone daha iyi oynatıyor dememin saçmalığını kanıtlayan herhangi bir örneğin varmıki saçmalık diyorsun benim elimde size denetebilecek bir dünya yöntemim var buyrun deneyelim gelsin hem iphone4s sahibi hemde hangi nokia teli istiyorsanız torrentten siz seçin bir bluray film yada herhangi bir zor oynatılan format deneyelim siz seçin bende değil
bu jailbreak amma dert ettirmiş bu kadarmı yoruyor sizi cihazınızı kişiselleştirmekde hem program yüklememize hemde jailbreaklememize taktın yoksa bunları yaptıktan sonra sizin cihazlar kafa tutamadığı için hafif bir iç çekme brukluk falanmı yaşanıyorherkez doğru söylüyorda acaba benmi yalan söylüyorum heralde benimde nokiacılar gibi kendimi kandırmam gerekiyor .
---------- Eklendi @ 20:44:06 ---------- Yazıldı @ 20:38:57 ----------
şimdi gördüm neyi iphoneumla yapamıyorum hdmi la film oynatmayımı) akşam akşam güldürme güzel kardeşim yapmayın )) birde 4gb ı direk telefonuma indirebiliyorum güzel kardeşim istediğim playerda açıyor onu hdmi yada air ilede hd gönderebiliyor dts ses artı dolby sesle
Bir de sen Android'in RAM sıkıntısı yok diyordun. Sims FreePlay oynarken RAM nedeniyle kapandı. Symbian'ın RAM sıkıntısı olmaz. (Symbian^3 ile) 1. nesil S^3 cihazlarla bunu göstermişti. Şimdi 2. nesiller çok gelişmiş bir sanal RAM sistemine sahip. Yani bir sürü oyun açsan da kolay kolay dolmaz. Android (2.3.6 GB) cihazımı açıyorum 512 MB RAM'den geriye 290 MB kalıyor. Çok gülünç. Symbian harika. MeeGo muhteşem. Windows Phone da öyle.
Sen Android'i neyle karşılaştırıyorsun? S60v5 ile mi?
---------- Eklendi @ 16:40:52 ---------- Yazıldı @ 16:37:57 ----------
Hangi kalite? Hangi teknoloji?
Apple'ın yaptığı tek şey başarısız teknolojileri birleştirip güzelce paketleyip kullanıcıya sunmak. iPhone 4S, Lumia 900'den daha iyi değil. Ciddiyim, iPhone'un tek iyi yanı uygulamaları. Hızı bile değil. Tarayıcısı da öyle. Windows Phone iPhone 4S'ten arayüz olarak daha iyi, daha hızlı ve daha akıcı. İnternet tarayıcısı da 4G LTE ile birleşince iPhone 4S'ten kat kat hızlı oluyor. Marketplace gelişiyor. Onu suçlayamazsınız. Günde 300-500 yeni uygulama, ayda ise 11.000'den fazla yeni uygulama ekleniyor markete. Şu an geliştiricilerin yeni ilgi odağı. Teknolojiyi bitirdik.
Al şimdi de sana kalite: Nokia Lumia 800 korumasız bir şekilde Stratosfere gönderildi. Stratosferde -65 derecede muhteşem fotoğraflar çekti. Bu arada hâlâ cihaz veri alabiliyordu. Yani Stratosferde bile okuldan arkadaşınızı arayabilirsiniz.
tabiki birşeye bağlı kalmadan izleyebiliyorum biliyorsun dosya yönetici bu cihazdada var operanın kendine özel ios için içindiricisi var istediğin filmleri indir daha sonra açmaya bastığında soruyor hangi player diye ve seçiyorsun ?? yüzkere yazdım dostum kaçkere daha aynısını soracaksın . bir kere bak şurda saçmalık oluşmuş demişsinki 808 n8 in yapamadıkları ? çok merak ediyorum iphone nokianın hangi yaptıklarını yapamıyor yoksa tam tersimi
canım kardeşim aynı şeyden bahsetiğimi anlamadın sanırım. gpu'da dolayı olduğunu ben söyledim zaten.
sen önce hiçbir şeye bağlı kalmadan film izleyebiliyor musun onu söyle. eğer yapamıyorsan tartışmayı uzatma.
dolby ve video codec desteğini gpu veriyor zaten ve 808 nerden çıktı deme bana. bir saattir 1080p'den bahsediyorsun 1080p'yi de 808 oynatıyor, hem de çok sağlam bir multimedya gpu'su ile. n8 üzerinden ısrarla konuşuyorsun, acaba 808 n8'in yapamadıklarını yaptığında bu kadar rahat konuşabilecek misin?
jailbreak dert değil. çok da güzel bir şey kullanılmaz olan ipod touch 4'ü mükemmel bir cihaza çevirdim. dert olan her ios güncellemesinden sonra jailbreak çıktı mı çıkacak mı diye beklemek. şu anda 5.1 için untethered jb yok bildiğin üzere ve jailbreaklemek de giderek zorlaşıyor cihazlar yenilendikçe ve açıklar kapandıkça. onun için orjinal yazılım üzerinden gidiyorum. ben orjinal yazılım üzerinden tüm cihazı tv'de görüp kontrol edebiliyorum.ayrıca film oynatamıyor demedim Hakan lütfen birazcık dikkatli oku. ayrıca bana gelip nokia'cı dersen iFan'in kralı olursun varını yoğunu bu cihazı övmekle geçirme. cihazı ben de seviyorum bir çoğundan iyi ama her alanda en iyisi kesinlikle değil.
son olarak önceden de belirttim ama yine belirteyim, 720p hd filmler bir cep telefonu için fazlasıyla yeterli şahsen hd indirip de telefondaki alanı işgal etmem ben.
Bence yapılan karşılaştırmalar yanlış Lumia 900 ile Iphone 4s in çıkış tarihi arasında yaklaşık 1 yıl geçmiş
1 yıl içerisinde gelişen teknolojiyi hayal etmek bile zor
Bence en doğru karşılaştırma Yeni nesil Iphone (Iphone5) ile Lumia 900 ün karşılaşması olur
3g ile iki saat internet ? ilk defa böyle saçma birşeye rastlıyorum. 4s le iki tane 1080p film bitirtirim size buyrun 4s mevcutsa deneteyim , şahsen ben film izliyorum üstüne internette takılıyorum aynı anda bluettothla ses sisteminede bağlı.pili gayet iyi kullanıyor asıl sorun eğer herzaman konum servisiniz açık olursa pili bitiren nokta bu vede siri açıksa ( çünkü siri bir algılayıcı sürekli açıkta tutuyor ) bunları kapadığınız sürece problem yok .kusuruma bakmayın merakımdan soruyorum bu iphone 4s iki saatlik 1080p bir filmi oynatırken şarzı yetiyor mu normalde 3g ile iki saat internette şarz bitiyorda ondan sordum
kusuruma bakmayın merakımdan soruyorum bu iphone 4s iki saatlik 1080p bir filmi oynatırken şarzı yetiyor mu normalde 3g ile iki saat internette şarz bitiyorda ondan sordum
çok saçma olmuş be kardeş[ENGİN];4641937' Alıntı:
akü takıyorlar kardeşim şarj aletınden bağımsız çalışamıyor biliyorsun.
[ENGİN];4641937' Alıntı:
5-6 ay kadar olmasa da 3-4 ay fark olacaktır evet doğru ama 1 yıldan daha fazla bir süreden iyidir
bu ayar meselesi iphoneun şarjının uzun gitmesi için bazı algılayıcılarını kapatmalısınız . ben sabahtan akşama kadar video müzik internet yapıyorum akşam yüzde 27 falan kalıyor ama her zaman ışık son seviyede kullanıyorum ve sürekli 3g ye bağlı çünkü sınırsız internet paketi var moskovada.valla abimde var 4s jb siz kullanıyor ben hiç şarz aletini yanından ayırdıgını görmedim ayrıca birde arabasında var şarz aleti. net paketim bittigi için onun telden takıldım iki iki buçuk saat şarzı bitti
---------- Eklendi @ 11:51:30 ---------- Yazıldı @ 11:48:52 ----------
en erken ekimde çıkıcagı söyleniyor o zamanlarda wp8 li pureview lumialar çıkıcak adil bir karşılaştırma için onları kıyaslayalım bence
bu ayar meselesi iphoneun şarjının uzun gitmesi için bazı algılayıcılarını kapatmalısınız . ben sabahtan akşama kadar video müzik internet yapıyorum akşam yüzde 27 falan kalıyor ama her zaman ışık son seviyede kullanıyorum ve sürekli 3g ye bağlı çünkü sınırsız internet paketi var moskovada.
[ENGİN];4641937' Alıntı:
tabiki birşeye bağlı kalmadan izleyebiliyorum biliyorsun dosya yönetici bu cihazdada var operanın kendine özel ios için içindiricisi var istediğin filmleri indir daha sonra açmaya bastığında soruyor hangi player diye ve seçiyorsun ?? yüzkere yazdım dostum kaçkere daha aynısını soracaksın . bir kere bak şurda saçmalık oluşmuş demişsinki 808 n8 in yapamadıkları ? çok merak ediyorum iphone nokianın hangi yaptıklarını yapamıyor yoksa tam tersimigpu güçlü deişsinde zaten formatınız 4gb üstü almıyor saçmalığınız orda işe yaramaz yani bu yüzden fat dan kurtulması lazım.sana orjinal yazılım alma diyen yokki iosda yazılımlar ücretli o yüzden kaliteli 2 dolar vere vere adamlar bir topluyor trilyon sonra bu yüzden tüm adam akıllı program yazıcıları para kazanabileceği platformu tercih ediyorlar bu yüzden zaten nokia ve androidin marketler yetersiz , o yüzden biz maxpayne oynarken bluray oynatırken ,fifa atarken böyle bakıyorlar sistem meselesi.ve en son demişsinki 720 p yeterli tamam senin için yeterli ama ben 1080 p izlemek istiyorum bunu apple başarabilirken nokia başaramıyorsa bu onun sorunu.ayrıca yeteri kadar hafıza var 32,64gb var bir film 8gb 1080p at günlük izle akşam yenisini at hemde hd . ve jailbreakde niye sorun oluyorki herzaman yenisi çıkıyor bekliyorsun bu arada istediğin programları yükle kendine ha paran varsa orjinal istediğin kadar güncelle orjinal kullan sonuçda apple hep yeni güncelleme gönderiyor .
çok saçma olmuş be kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?