adoleb
Üye
Iphone 4s jaılbreak hakkında
selam aleykum arkadaslar.size bir kaç konudan bahsedicem . jaılbreak hakkında. sizde milyar dolarlık bir şirket. binlerce bilgisayar mühendisinin çalıştığı . bir çok profosyonel hackerla çalısan bi şirket. dünya çapında ürettiği cihazlarda güvenlik açığı vermesi ne kadar mantıklı ? . arkadaslar jaılbreak yapmayı eğer ki apple şirketi istemezse asla yapamazsınız. bu ürünlerinin cazipliğini arttırmak için yapılmış bir küresel oyundur. herkesin ağzında jaılbreaksız ıpohone çöptür lafını duymussunuzdur. apple hemm telefonunu satmak ister hemde uygulamalardanda para kazanmak ister. bundan önceki modellerde görmüştük. milyonlarca insan jaılbreak çıkmasını bekledi ve ondan sonra almıştı. ancak ıphone 4 s de işelr öyle bir değişti ki . ön sipariş 4 milyonu geçince apple jaılbreake gerek duymadı. çünkü amacına ulaşmış çok büyük bir kitle kazanmıştı zaten.jaılbrak zaten çıkar diye alınan telefonlara el sürülmeden bekletiliyor hala. şimdi telefon işinde çalışan biri olarak size jaılbreakin çıkacagı zamanı söyliyeyim. 4s satılan bütün ülkelerde piyasaya sürüldükden 1 2 3 ay arasında satışlar artık yavaşladığında jaılbreakle telefonun son adımını atmış olacak apple. jaılbreakin çıkmasıyla yeniden bir satış süreci başlıcak. bende 4 s alıcam ama jaılbreak çıkmadan asla almıcam. bu bir pazarlama taktiği olarak tarihe geçmiştir.samsung ve nokianın yaptıgı ard arda çıkan üst model taktiği artık piyasada işlememekdedir. 2 3 tane çakma hacker bozuntularının koskoca apple şirketini halt ettiğini güvenlik duvarını aştığını düşünen geri kafalılar için bilgilendirme amaçlı yazdım.eğer jaılbreak denen şey olmasaydı telefon sadece üst düzey satıcılara hitap edecekti . jaılbreak sayesınde orta seviyelerede hitap etmeyi başardı.nede olsa zengin çocukları jaılbreak denen şeyi amerika eyaleti zannedebilirler
saygılar .yazılar devam edecek .
selam aleykum arkadaslar. turkcellde çalıştığım için size taze bir bilgiyi vermek istedim.Bugun itibariyle ilk parti 4s ler ülkemize giriş yaptı.pasaport kayıt işlemleri devam ediyor. söylenildiği gibi 16 aralıkda resmi olarak satışa sunulacak. faturalı hattı olan turkcell sahipleri turkcel sitesi üzerinden istek formunu doldurarak 4s leri kapılarına gelebilir. ancak bazı şartlar var onları tam olarak yazamıyorum. birde yanlış hatırlamıyorsam 3000 ile 5000 arası bir sınırlama var bu olaydada . 4s i bende alıcam. her ne kadar asgari ücretlede çalışyor olsamda apple şirketinin gerçekten mükkemmeliyete yakın cihazlar ürettiği cep telefonlarına çağ atlattığı nokia gibi haftada bir ufak tefek yükseltmelerle telefon çıkarmak yerine belirli aralıklarla ürünlerine sürekli yenilikler katarak üreten bir firma olması cazip.keske abd de yasıyor olsaydıkda 4s e 600 dolara sahip olsaydık diyoruz hepimiz. ben 2 3 aylık maaşıma kıyıp alıcam 4 s i tabi jaılbreak çıktıgında. kim ne derse desin arkadaslar . böyle bir teknolojıden sadece zengin değilim diye mahrum kalamam. emin olubun şu türkiyedeki vergi oyunu bitse kar oyunu bitse yüzde 15 lik bir kısımın bu teknolojıyı kullanacagına emınım.ıphone cok buyuk bir fark . eğer güzel tartışma ve yorum konusu olursa yazılarıma devam edebilirim. saygılar. fikirlerinizi merakla bekliyorum. iki satırda olsa burda fikirimizi paylaşalım.
saygılar .yazılar devam edecek .selam aleykum arkadaslar. turkcellde çalıştığım için size taze bir bilgiyi vermek istedim.Bugun itibariyle ilk parti 4s ler ülkemize giriş yaptı.pasaport kayıt işlemleri devam ediyor. söylenildiği gibi 16 aralıkda resmi olarak satışa sunulacak. faturalı hattı olan turkcell sahipleri turkcel sitesi üzerinden istek formunu doldurarak 4s leri kapılarına gelebilir. ancak bazı şartlar var onları tam olarak yazamıyorum. birde yanlış hatırlamıyorsam 3000 ile 5000 arası bir sınırlama var bu olaydada . 4s i bende alıcam. her ne kadar asgari ücretlede çalışyor olsamda apple şirketinin gerçekten mükkemmeliyete yakın cihazlar ürettiği cep telefonlarına çağ atlattığı nokia gibi haftada bir ufak tefek yükseltmelerle telefon çıkarmak yerine belirli aralıklarla ürünlerine sürekli yenilikler katarak üreten bir firma olması cazip.keske abd de yasıyor olsaydıkda 4s e 600 dolara sahip olsaydık diyoruz hepimiz. ben 2 3 aylık maaşıma kıyıp alıcam 4 s i tabi jaılbreak çıktıgında. kim ne derse desin arkadaslar . böyle bir teknolojıden sadece zengin değilim diye mahrum kalamam. emin olubun şu türkiyedeki vergi oyunu bitse kar oyunu bitse yüzde 15 lik bir kısımın bu teknolojıyı kullanacagına emınım.ıphone cok buyuk bir fark . eğer güzel tartışma ve yorum konusu olursa yazılarıma devam edebilirim. saygılar. fikirlerinizi merakla bekliyorum. iki satırda olsa burda fikirimizi paylaşalım.
-arayan bulur-
(