iPHONE 4S -İPAD 2 UNTETHERED JAİLBREAK YAYINLANDI BUYRUN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
iPHONE 4S -İPAD 2 UNTETHERED JAİLBREAK YAYINLANDI BUYRUN

systemboys

systemboys

Üye
windows için olanımı abi?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
evet

systemboys

systemboys

Üye
abi bu VPN yi on yapmak için konfigürasyon ayarları diyo onlara hangi bilgileri giricez?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
resim koydum

zaferozkan

zaferozkan

Üye
send 1: Result too large hatası alıyorum sebebi nedir acaba işyerindeki pc de denedim olmadı evde laptopta deniyorum olmuyor kanser olucam

BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
windows için absinthe beklemek daha mantıklı gibi görünüyor

livean

Üye
Basitmiş Ben Yaptım iPhone 4S e Direk Cydia Geldi Başarılı Ve Çalışıyor :)

BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
Jailbreak yaptıktan sonra bir sorunla karsılasan oldumu. Jailbreak tamamen sağlam mı ?

systemboys

systemboys

Üye
bubastis aradaşım sen bilirmisin bu VPN ayarını nasıl aktik edicez

BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
bubastis aradaşım sen bilirmisin bu VPN ayarını nasıl aktik edicez
bir kaç video izledim adamlar absinthe iconuna basıyordu sonra absinthe yı kapatıp ipad ayarlar/genel/ağ/vpn kısmına gelip vpn i aktif ediyorlardı sonra absinthe yı tekrar acıyorlardı ve ipad i yeniden başlatıyorlardı. Kendim yapmadıgım için kesin bir şey söyleyemeyecegim ama belki bu link yardımcı olur

systemboys

systemboys

Üye
bir kaç video izledim adamlar absinthe iconuna basıyordu sonra absinthe yı kapatıp ipad ayarlar/genel/ağ/vpn kısmına gelip vpn i aktif ediyorlardı sonra absinthe yı tekrar acıyorlardı ve ipad i yeniden başlatıyorlardı. Kendim yapmadıgım için kesin bir şey söyleyemeyecegim ama belki bu link yardımcı olur
sağolasın bubastis ama ben cmd ile uğraşmadan yaptım ABSİNTHE çıkarmış tek tık ile jailbreak sorunsuz çok hoşuma gitti onunla hallettim buyrun link

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
konu düzenlenmiştir kolay yöntem eklendi

dogankalkan

dogankalkan

Üye
ben yaptim cok guzel calisiyo videoyu iyi takip edin aynen onun yaptigi gibi yaptim oldu benimki vnp ye bisey girmenize gerek yok sadece acar gibi yapip ana ekrana dönuyorsunuz kendi yuklemeye geciyo iyice sikilmistim telden iyi oldu :) kolay gelsin....ha bide ben ilk yaptigimda olmadi temiz bi restore ettim sonra oldu

WebStyle

WebStyle

Üye
4S 5.1 sürümü içinde yayınlasalar çok iyi olacaktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt