iphone 4s İos 6 günceleme Yapan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deliderdo

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s İos 6 günceleme Yapan varmı ?
sLm arkadaşlar Ben yurt dışından İphone 4s aldım ve Kayıt yaptım

Şimdi ios6 gunceleme yaparsam İmeil falan sılınırmı (samsung androıd gunceeleme format cekıldı zaman imeil siliniyordu) bunda da aynı sey olurmu

Şuan ios5 Kullanıyorum daha gunceleme yapmadım

İos6 tavsıye edıyormusunuz guncelıyeyım mı

tlf içindeki programlar silinir mi

cydia falan varda . . . . Bu konuda beni bilgilendirin ne yapmam gerek

şimdiden tşk ederim . . .

Akva96

Akva96

Üye
Kardeş Programlar silinir mi onu bilemiyorum
ben daha yeni aldım İphone 4s ve telefonu açtığım gibi direk pc ye bağladım ve tereddütsüz İos6 ya geçtim.
Çünkü Apple'ın çıkardığı yazılımlar önce geniş bir yelpaze ile test ediliyor yani telefonu etkileyen hiçbir açık olmaz olsada düzeltilir.
Şuan hiç bir sorunum yok telefon gayet hızlı ve estetik.
Alacaklarada Şiddet ile tavsiye ediyorum

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende güncelledim programlar gitti cydia zaten jailbreak bence güncelleme daha jailbreak çıkmadı çıksın güncellersin biz güncelledikte noldu hiç bişey değişmedi hala jb bekliyoruz

zaza

zaza

Üye
Untethered Jailbreak şuan için ios 6 ya çıkmadı sadece cihaz üzerinden yaptığın normal yedeklemeleri yükleyebilirsin. Hani paralı uygulamaların hiçbiri eğer yasal olarak almadıysan hepsi silinecek. Cydia silinecek ve gelen tüm ek özellikler gidecek(safari download-nc setting v.s) Yani eğer jailbreak senin için önemliyse güncelleme bekle tam anlamıyla jailbreak çıksın şuan sadece tethered jailbreak var oda şu anlama geliyor telefonun şarjı biterse veya kapatırsan açınca elmada kalır bu yüzden pc olmadan açamazsın.

- - - Eklendi - - -

Bu arada istersen bir dene ama önce SHSH kaydını al sürüm güncellemeden önce SHSH kaydı nasıl alınır yaz çıkar her tarafta. En azından beğenmezsen eski sürüme snowbreeze ile dönersin.

azrock

azrock

Üye
Untethered Jailbreak şuan için ios 6 ya çıkmadı sadece cihaz üzerinden yaptığın normal yedeklemeleri yükleyebilirsin. Hani paralı uygulamaların hiçbiri eğer yasal olarak almadıysan hepsi silinecek. Cydia silinecek ve gelen tüm ek özellikler gidecek(safari download-nc setting v.s) Yani eğer jailbreak senin için önemliyse güncelleme bekle tam anlamıyla jailbreak çıksın şuan sadece tethered jailbreak var oda şu anlama geliyor telefonun şarjı biterse veya kapatırsan açınca elmada kalır bu yüzden pc olmadan açamazsın.

- - - Eklendi - - -

Bu arada istersen bir dene ama önce SHSH kaydını al sürüm güncellemeden önce SHSH kaydı nasıl alınır yaz çıkar her tarafta. En azından beğenmezsen eski sürüme snowbreeze ile dönersin.

Geri dönme sadece A4 işlemci ve gerisine var. Yani 3GS, iPhone 4 ve iPod Touch 4.

gogis

gogis

Üye
Kardeş Programlar silinir mi onu bilemiyorum
ben daha yeni aldım İphone 4s ve telefonu açtığım gibi direk pc ye bağladım ve tereddütsüz İos6 ya geçtim.
Çünkü Apple'ın çıkardığı yazılımlar önce geniş bir yelpaze ile test ediliyor yani telefonu etkileyen hiçbir açık olmaz olsada düzeltilir.
Şuan hiç bir sorunum yok telefon gayet hızlı ve estetik.
Alacaklarada Şiddet ile tavsiye ediyorum

dostum sen bu arkadaşı sallama. Ios6 a5 işlemciye jb çıkarsa bile çoğu tweak düzgün çalışmıyor. Haritalar değişiyor. Tam oturmamış hiçbirşey. Tereddütsüz geçme diyorum pişman olursun

Jomolocco

Jomolocco

Üye
dostum sen bu arkadaşı sallama. Ios6 a5 işlemciye jb çıkarsa bile çoğu tweak düzgün çalışmıyor. Haritalar değişiyor. Tam oturmamış hiçbirşey. Tereddütsüz geçme diyorum pişman olursun

yazdiginiz seylere dikkat edin ne demek sallama ?
bende ios 6 ya guncelledim gayet iyi akici browser hizi cok daha iyi
internet duydugun karalama kampanyalari gelip burda satma istersen

phasan

phasan

Üye
AArkadasim sende iyi olabilir bazilarinda sorun var sorun olmasa adamlar 6.0.1 cikarmaz di

gogis

gogis

Üye

ne mutlu sana öyleyse :) bi 2 3 hafta sonra jb jb diye bakınır durursun :)

zaza

zaza

Üye

Arkadaş normal cihaz üzerinde kurulu uygulamalar veya appstore uygulamalarından bahsetmedi. Jailbreak ile gelen ek özellikler sağlayarak cihazı özgürce kullanmamıza olanak sağlayan tweak'lerden bahsetti ve haklıda. Ben iPhone 4 kullanmama rağmen arada hata alıyorum.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Arkadaşlar ben bugün 4s aldım.İos 6 yüklüydü az önce 6.01 e yükselttim. Tek sorun tel kitli iken kamera kısayol tuşuna basıyorum kamera açılmıyor

gogis

gogis

Üye
Arkadaşlar ben bugün 4s aldım.İos 6 yüklüydü az önce 6.01 e yükselttim. Tek sorun tel kitli iken kamera kısayol tuşuna basıyorum kamera açılmıyor

dostum basmayacaksın tutup sürükleyeceksin yukarı doğru

bad_boys6187

Üye
kardeş bende dün yükledim cihaz on numara oldu :) tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt