Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone 4s İos 5 e jailbreak yapılabiliyormu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogankalkan
Üye
Konu Sahibi
iphone 4s İos 5 e jailbreak yapılabiliyormu
iphone 4s İos 5 e jailbreak yapılabiliyormu bilgisi olan varmi simdiden tesekurler..;
ersn
Üye
yabancı sitelerde daha uğraştıklarını soyleyen hackerler var ! ama sanırım bu yıl bıtmeden yaparlar ..
zaza
Üye
Jailbreak mevcut suan ama tethered olarak yaparsin yani pc ye bagimli kalirsin.
RonaS
Üye
Bende Tethered Kullanıyorum hiç bi sorun yok. Versiyon 4.3.5 olduğu için.Telefonunuz şarjı bitince veya kapanınca redsnow proğramı ile açıyosunuz toplam 1 dk sürmüyo zaten.Untethered yok o yüzden tethereda devam beleş uygulamalara devam yane
zaza
Üye
Yani, dosya ve program mevcutsa sorun yok ozellikle flash disk'in varsa ve dosyalari icine atarsan her pcde yaparsin.
dogankalkan
Üye
Konu Sahibi
4s de redsnow u denedim olmadi baslamadan eror veriyor surum 5.0 (9A334) jailbreak icin baska ne yapabilirim birazda acemisiyim bu isin...
pyst34
Üye
bende telefonumu jailbreak yapmak istiyorum bu konuda bize yardımcı olabilecek arkadaş yokmu iphone 4s kullanıyorum bende version ios 5 ( 9A334 )
onuk
Üye
4s jailbreak çıkmadı henüz bekleyeceksiniz çünkü işlemci malüm 4 ten farklı
zaferozkan
Üye
çıktı da henüz hiçbiryerde bulamadım
hakankurban
Üye
4s için jailbreak henüz yayınlanmadı çıkmadı yani
zaferozkan
Üye
29.99 dolar verirsen beş dakikada halledersin.
ercanbaba61
Üye
I phone 4 S absinthe ile rahatlıkla JB yapılabiliyor. Google da sorgulayabilirsiniz
ercanbaba61
Üye
I phone 4 S absinthe ile rahatlıkla JB yapılabiliyor. Google da sorgulayabilirsiniz