iPhone 4S hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Onu da bekliyorum ama Türkiye'ye gelip gelmeme durumu var onunda

Türkiye ye gelmeme ihtimali yok Windows phone 8 li nokia cihazlar global satışla aynı anda ülkemize gelecek..

Tepkiler: kullanıcıadları

Revengeful

Emekli Yönetici
Sorun olmaz merak etme. Ona ortalama 4 yıl sonra bile güncelleme vs çıkacaktır.

Konu Sahibi
O degilde spider man i kasiyor ram le alakali bisey ilerde yeni oyunlar cikinca durum ne olcak merak edyorum

Konu Sahibi
Guzel ozaman

- - - Eklendi - - -

İsin dogrusu fanlik olmasin ama insan apple kullaninca baska biseyi gormuyor gozu ama fiyatlar cok ucuk

El-CD

Üye
Guzel ozaman

- - - Eklendi - - -

İsin dogrusu fanlik olmasin ama insan apple kullaninca baska biseyi gormuyor gozu ama fiyatlar cok ucuk

buna katılıyorum

- - - Eklendi - - -

jb yaptıktan sonra harika temalar var

El-CD

Üye
slm,benim yiyen de gecenlerde sikildim diyip duruyordu ,beni iphoneden soguk tutan ev ekraninin olmayisi her ne kadar program veya temalarla yapsanda orjinal bir ev ekranina uymuyor.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bak oluyorda bir süre sonra sıkıyor çok sıradan geliyor.Yani bir Sense ya da TouchWiz gibi değil.Ne bileyim fazla kurcalayamıyorsun.Tabi JB falan baya oyalıyor insanı güzelde oluyor.Birde ekran boyutu çok problem.Bana Note'un ekranı ideal gelirken onca zaman Iphone kullandığıma inanamıyorum.Şuan 4.3'ler minnacık geliyor bırak 3.5'i

- - - Eklendi - - -

o jb yapmayacakta kim yapacak

Dimi ya

MasteLaa

Üye
Kardisim sana daha buyuk bir sey lazim yahu note kucuk gelmiyor umarim

El-CD

Üye

Kullandım biliyorum Sıkıcılık konusu var evet ama şu zamanda kim 5-6 yıl telefon kullanıyor ki heç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...