iPhone 4S hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S hakkinda
Merhaba arkadaslar 4S kullaniyorum fakat 5 cikinca bu telefonun pabucu dama atilcak diye dusunuyorum sizce ne olur arkadaslar bu tlerfon beni kac yil goturur

codblackops2

codblackops2

Üye
2 rahat zorlarsan 3

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
apple ın 3gs e hala güncelleme verdiğini düşünürsek en az iki yılın daha var

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
İyimis ozamana kadar 1.5milyae biriktirip yeni modeli alirim

15097

15097

Üye
iPhone 3GS bile ios 6 alacağına göre iPhone 4S bi ios 8 alır :ehe

mesut1979

Üye
slm,arkadas bence iphone 5 de fazla özellik olmassa almaya degmez sonucta iphone 5 de ios6 olacak iphone 4s dede ios6 olacak kisitlama olmadan.

El-CD

El-CD

Üye
ben şahsen 4s alıcam 2 yıl için

15097

15097

Üye
Note 2 ve yeni iphone'u bekliyorum.Bakalım hangisi daha ağır basacak :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bence IPhone Devride Bitti .. IPhone 5 yada The New IPhone Ciksa Bile ..

En Fazla 3 - 4 Ozellik Katarlar Icine .. Gorecegiz Zaten ..

Sen Su Windows Phone8'i Bekle .. :)

15097

15097

Üye

Onu da bekliyorum ama Türkiye'ye gelip gelmeme durumu var onunda :)

El-CD

El-CD

Üye

Bitti mi ? :ehe Hadi ama kendini bu yalana nasıl inandırdın :ok2: Sen sevmiyorsun diye bitmiş demek değildir. (!) :ehe Wp'da pazar payını %50 yapmış ne diyorsun (!) :hmmm

mesut1979

Üye
Bitti mi ? :ehe Hadi ama kendini bu yalana nasıl inandırdın :ok2: Sen sevmiyorsun diye bitmiş demek değildir. (!) :ehe Wp'da pazar payını %50 yapmış ne diyorsun (!) :hmmm

slm,bittigini veya bitmedigini ilerleyen yillar gösterir de yalniz gelecek olan ios 6 da öyle ahim sahim bir özellik de yok bunuda bil ,kendim bir akrabada gördüm betasini yüklemis 4s e haritalar disinda büyük bir özellik yok.

El-CD

El-CD

Üye
slm,bittigini veya bitmedigini ilerleyen yillar gösterir de yalniz gelecek olan ios 6 da öyle ahim sahim bir özellik de yok bunuda bil ,kendim bir akrabada gördüm betasini yüklemis 4s e haritalar disinda büyük bir özellik yok.

Merak etmeyin şekerim ben birşey üzerinde tartışıyorsam mutlaka bilgim vardır , boş yere laf atmam. ;) iPhone 4 ' e kurmuştum betasını. Her güncelleme ile büyük yenilikler gelecek değil. Bkz: Galaxy S3'e gelen jb ;)

mesut1979

Üye
Merak etmeyin şekerim ben birşey üzerinde tartışıyorsam mutlaka bilgim vardır , boş yere laf atmam. ;) iPhone 4 ' e kurmuştum betasını. Her güncelleme ile büyük yenilikler gelecek değil. Bkz: Galaxy S3'e gelen jb ;)

slm,sen hangi ülkede yasiyorsun.

15097

15097

Üye
iOS 6 bildiğim kadarıyla en kapsamlı güncelleme olacak iOS güncellemeleri arasından :hmmm

15097

15097

Üye
bence ios 5 daha kapsamli , yani sanirim ? :hmmm

- - - Eklendi - - -

ilgilendrir mi ki ?
iOS 6 şuan daha beta.Final çıktıktan sonra tartışsak daha iyi olur ama iOS 6 daha kapsamlı olacak gibime geliyor :)

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Beyler konu sasmasin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bence iphone 5 çıkmadan iphone 4s i sat o paranın üzerine biraz ekleme yaptınmı iphone 5 alırsın :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt