Iphone 4s e müzik atma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alayına-x

alayına-x

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s e müzik atma
arkdaslar girmedigim site kalmadı bı turlu muzik atamıyorum biraz geniş anlatr msnz bana pc de yüklü prgram

şimdiden teşekkürler

Twüt

Twüt

Üye
dostum pc ye önce itunes 10.6.3 kur sonra da itools kur kablo ile pc ye bağla cihazı sonra itools u aç ordan görürsün zaten solda müzik diye oraya gir sürükle bırak istediğin müzikleri .

azrock

azrock

Üye
Anlamadığım şu girmediğin site nasıl kalmadı? Google'a konu başlığının aynısını yazsan gene iTunes ile anlatım falan çıkar. Şaka yapıyorsun/yalan söylüyorsanız mantıklı yalan söyleyin.

Sorunun cevabına gelirse bütün müziklerin Müziklerim klasöründe olsun (Windowsdaki normal klask Müziğim klasörü). Ondan sonra iTunes'u yükle, o zaten Müziğim klasörüne bakarak kendi kütüphanesine ekliyor sonra iPhone'u takınca da eşzamanlıyor. İlla Müziğim klasöründe olması geremiyor sadece kolayını anlattım.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
müzik atmak için bile uğraştırıyor sırf bu yüzden 4s ve s3 bakalım hangisine lanım ısınıcak

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
valla s3 mü alsam 4smi kararsızım

15097

15097

Üye
Müzikleri iTunes'ta Müzikler kısmına atın ve iphone'unuzu bağlayın.Otomatik olarak telefonunuza müzikler gidecektir.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
girmedigi site kalmamis peh :D

aykutozkann

aykutozkann

Üye
Zaten bu Yardımmmm, bakın lüfteennnn yada böyle konu içerisinde anlamsız şekilde konuyu abartanlara hayranım :)

Yaz doğru düzgün soruna uygun konu başlığını anlat derdini zaten birileri bakacaktır. Zannedirsin adamın bütün hayatı buna bağlı

azrock

azrock

Üye
Zaten bu Yardımmmm, bakın lüfteennnn yada böyle konu içerisinde anlamsız şekilde konuyu abartanlara hayranım :)

Yaz doğru düzgün soruna uygun konu başlığını anlat derdini zaten birileri bakacaktır. Zannedirsin adamın bütün hayatı buna bağlı

+1

Hocam bütün siteleri ele geçirdiler bunlar. :D

Böyle aciilllllllllllllll, lütffeennnnnnnnnn, yardımmmmmmmmmmmmm yazınca ne oluyor anlamıyorum ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt