Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iphone 4s e müzik atma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alayına-x
Üye
Konu Sahibi
Iphone 4s e müzik atma
arkdaslar girmedigim site kalmadı bı turlu muzik atamıyorum biraz geniş anlatr msnz bana pc de yüklü prgram
şimdiden teşekkürler
Twüt
Üye
dostum pc ye önce itunes 10.6.3 kur sonra da itools kur kablo ile pc ye bağla cihazı sonra itools u aç ordan görürsün zaten solda müzik diye oraya gir sürükle bırak istediğin müzikleri .
azrock
Üye
Anlamadığım şu girmediğin site nasıl kalmadı? Google'a konu başlığının aynısını yazsan gene iTunes ile anlatım falan çıkar. Şaka yapıyorsun/yalan söylüyorsanız mantıklı yalan söyleyin.
Sorunun cevabına gelirse bütün müziklerin Müziklerim klasöründe olsun (Windowsdaki normal klask Müziğim klasörü). Ondan sonra iTunes'u yükle, o zaten Müziğim klasörüne bakarak kendi kütüphanesine ekliyor sonra iPhone'u takınca da eşzamanlıyor. İlla Müziğim klasöründe olması geremiyor sadece kolayını anlattım.
Kanuni_1520
Üye
müzik atmak için bile uğraştırıyor sırf bu yüzden 4s ve s3 bakalım hangisine lanım ısınıcak