trombonist
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tek başına 4S satmıyorum ki.. Ayrıca ön yargı ile yaklaşmamalısın, gelip incelediğin zaman sıfırdan farkı olmadığını anlarsın. Yine de sana kalmış, gidip vatan bilgisayardan alabilirsin1500 tl'ye 4S olur mu? Vatan bilgisayarda 1600 TL.
Yani tamam fiyat çok olabilir ama temizliğe görede 2 kat biçilmez fiyat ,herkes aldığının üstüne kar koyuyor satmaya çalışıyor ,o şekilde tek bilmeyen alır,yoksa o zihniyetle satamazlar ,bende satıyorum 4S tertemiz ,ama bi telefonun değeri ne kadar ederse o fiyatlarda satıyorum ,yani sizin bu fiyata koymanız benim ilanımı etkiler ,herkesin kafasında şüphe kalıyor bu fiyata 4s satıyorsunuz siz ben 850 tl ye satıyorum,Ve bana diyorlar niye böyle diye fiyat sizin ilanı görünce? iPhone 5 0 Kutulu 1400TL iken kim alır yani ?Tek başına 4S satmıyorum ki.. Ayrıca ön yargı ile yaklaşmamalısın, gelip incelediğin zaman sıfırdan farkı olmadığını anlarsın. Yine de sana kalmış, gidip vatan bilgisayardan alabilirsin
Yani tamam fiyat çok olabilir ama temizliğe görede 2 kat biçilmez fiyat ,herkes aldığının üstüne kar koyuyor satmaya çalışıyor ,o şekilde tek bilmeyen alır,yoksa o zihniyetle satamazlar ,bende satıyorum 4S tertemiz ,ama bi telefonun değeri ne kadar ederse o fiyatlarda satıyorum ,yani sizin bu fiyata koymanız benim ilanımı etkiler ,herkesin kafasında şüphe kalıyor bu fiyata 4s satıyorsunuz siz ben 850 tl ye satıyorum,Ve bana diyorlar niye böyle diye fiyat sizin ilanı görünce? iPhone 5 0 Kutulu 1400TL iken kim alır yani ?
Ya size birşey demiyorum fakat herkesin kendi görüşü fiyat ,tamam temiz kullanmışsınızda ,ama telefon alacak olsanız siz gidip 1400 tl yemi alırsınız 800-900 tl yemi alırsınız ,amacım gerçekten kötülemek değil fakat sizin ilana bakarak benim ilanımdaki telefonumun sorunlu olduğunu düşünenler oluyor,Hayırlı SatışlarŞahsen 1400 liraya iphone 5 versen almam, bu güven meselesi, nereden bilebilirim o cihazın kaçak kayıtsız vb olmadığını? Başıma gelmedi ama arkadaşım yaşadı, ucuza aldı sonra cihaz kaçak çıktı,mahkeme falan.. Al başına belayı.. Dediğim gibi güven gerekli, almak isteyen alır istemeyen almaz.. Pazarlık payı vardır dedim, almak isteyen arar sorar anlaşır, sizin ilanınızı etkilemek gibi bir niyetim yok. Şuan sattığım cihaz sıfırdan farksız, parmak izi bile bulamazsın, insanların temizlik anlayışı da değişkendir, ben demiyorum ki sizin telefonunuz kötü, böyle birşey demiyorum. Ama yani, dediğim gibi sıfırdan farkı yok, zaten çok az kullanıldı, kutusuna geri koydum, bekledi öyle. İlanda da belirttim ihtiyaçtan dolayı satıyorum.. Saygılar...
Ya size birşey demiyorum fakat herkesin kendi görüşü fiyat ,tamam temiz kullanmışsınızda ,ama telefon alacak olsanız siz gidip 1400 tl yemi alırsınız 800-900 tl yemi alırsınız ,amacım gerçekten kötülemek değil fakat sizin ilana bakarak benim ilanımdaki telefonumun sorunlu olduğunu düşünenler oluyor,Hayırlı Satışlar
Hayal ediceksin panpa ,yazılanları 3 Boyutlu beyinde hayal edicenBirde resim görmeden telefonun temiz olup olmadığı nasıl anlaşılır.
Hayal ediceksin panpa ,yazılanları 3 Boyutlu beyinde hayal edicen
Link verdim ama bakan gören yok sanırım? Siteye resim eklemeyemiyorum kusura bakmayın, ama linki bir zahmet kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırırsanız ilan verdiğim sayfadaki resimleri görebilirsiniz..Birde resim görmeden telefonun temiz olup olmadığı nasıl anlaşılır.
Benim telefon gevey değil, istanbuldan alışveriş mağazasından aldığımdan dolayı yurtdışı şarj aleti var, hani mantık olarak toptan getirdikleri için, o yüzden hiçbir simkart sorunu vb şeyler yok, tavsiye için saol..adam beats veriyor dağılın
- - - Eklendi - - -
senin telefon gevey,onu düzeltirsen illaki alan olacaktıreğer satamazsan git gittigidiyor'dan sat
Bu dediğin söz konusu bile olamaz..! Link var orda açıp bakarsanız..
sonra da hayalindeki telefon gelmeyince kötü olacaksın dimi
Link verdim ama bakan gören yok sanırım? Siteye resim eklemeyemiyorum kusura bakmayın, ama linki bir zahmet kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırırsanız ilan verdiğim sayfadaki resimleri görebilirsiniz..
- - - Eklendi - - -
Benim telefon gevey değil, istanbuldan alışveriş mağazasından aldığımdan dolayı yurtdışı şarj aleti var, hani mantık olarak toptan getirdikleri için, o yüzden hiçbir simkart sorunu vb şeyler yok, tavsiye için saol..
- - - Eklendi - - -
Bu dediğin söz konusu bile olamaz..! Link var orda açıp bakarsanız..
kaç gb olduğu yazmıyor mu yoksa ben mi bulamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?