Iphone 4s almayı düşünüyorum önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s almayı düşünüyorum önerileriniz?
Arkadaşlar, Iphone 4s almayı düşünüyorum.Kaç zamandır istediğim bir telefon.Sizce biraz daha bekleyeyim mi yani 5 filan çıkcak diyorlar yoksa şimdi alıyım mı?Ayrıca -kulak tıkadığım- "Galaxy s2 al Iphone'un modası geçti, daha iyi" gibi önerilere cevabınız nedir?Yorumlarınıza güveniyorum :)

Türe

Türe

Üye
Bekleme dostum git ve al şu an piyasadaki en üst cihazlardan kendisi :oke: Telefonda moda diye birşey olmaz , iyi telefon hep modadır ya da diğer bir deyişle senin ihtiyaçlarını karşılayan senin için iyi olan cihaz en iyi telefondur :oke:

Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
klasik bi soru olcak ama android ile arasindaki fark gercekten cok mu fazla?Daha once hic android kullanmadigim icin merak ettim

Türe

Türe

Üye
hayır sadece arayüzü , uygulamaları ve desteği farklı

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Androidden iPhone geçiş yaptım android berbat iOS U taklit ediyor.

• Beğen
Tepkiler: HakaN-06
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Yeni model iphoneyi beklemeni tavsiye ederim (iphone 5 demiyorum çünkü bence yeni modelin ismi farklı olacak apple aynen new ipad gibi yanıltacak) yeni model tahmin ve araştırmalarıma göre 8 yada 9. Ayda çıkacak.

Bu kadar bekleyemem dersen durduğun kabahat gidip hemen iphone 4s'i al.

Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
peki, geçen gün arkadaştan duydum o da iphone kullanıcı ve dedi ki yurtdışından alırsan simkilitli olur falan filan.Benim bildiğim pasaport ile kaydettirince aynı yurtiçinden almış gibi oluyor.Yanılıyormuyum acaba?

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
peki, geçen gün arkadaştan duydum o da iphone kullanıcı ve dedi ki yurtdışından alırsan simkilitli olur falan filan.Benim bildiğim pasaport ile kaydettirince aynı yurtiçinden almış gibi oluyor.Yanılıyormuyum acaba?

Yurt dışından alınan cihazlarda simlock durumu vardır oda şöyle eğer cihazı bir operatörden alırsanız sim kilitli olur.
Örnek verelim mesela ingiltere o2 den aldınız o cihaz o2 hatlarına kilitlidir.

Ama apple store mağazalarından alırsanız o cihazda sim kilidi olmaz burada pasaport kaydını yapar istediğiniz hatla kullanırsınız.

Pasaport kaydı ile sim kilit olayı farklı şeylerdir birbirine karıştırmayınız sim kilidi olan bir iphoneyi pasaport kaydı yapsanız dahi burada kullanamazsınız (gevey tarzı aparatları eklemiyorum)
Sim kilidi cihaz ile ilgilidir,pasaport kaydı ise ülkemize mahsus bir konu ikisi farklı şeyler.

mahmut4545

mahmut4545

Üye
ona vereceğin paraya git htc al derim ben.

Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
sizce 16 gb mi 32 gb mi alayim yani uygulama oyun vs boyut durumu nedir?yani 16 gb sizce yetermi yetmez mi?

TheSoftware

TheSoftware

Üye
En son duyurulan İphone değilde senin ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip İphone'u al derim.Örneğin ben İphone 4 aldım donanım özellikleri bana fazlasıyla yetiyor şimdi 4s'de çift çekirdek işlemci var benim için abartılı bu kişiye göre değişir.Düşün taşın örneğin atıyorum 1ghz işlemci 512 mb ram sana yeter mi? evet veya hayır fazla uçmadan :D Tekrar söylüyorum bu özellikler kişisel ihtiyaca göre değişir sende hem kişisel ihtiyacını hem maddi imkanını en iyi şekilde değerlendirmek için düşün taşın sonunda en iyi kararı vereceksin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt