İphone 4S Almalı mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İphone 4S Almalı mıyım ?
Evet arkadaşlar Nokia 701 marka telefonumu sattım ve İphone 4S almayı düşünüyorum..Fikirlerinize ihtiyacım var..1200 TL bütcem var peşin olarak bu fiyata İphone 4S 2 yıl yurtiçi garantili bulabilir miyim ? Yoksa başka telefonlara mı yönelmeliyim ?

Placebo-

Üye
Bulabileceğinden pek emin değilim.

hunter41

Üye
bulabilirmiyim deyince kücük bir şehirde yaşıyorsun zannettim.İstanbul da biraz araştırırsan 1200 tl ye yurtiçi kayıtlı - garantili bir cihaz çok rahat bulabilirsin

Konu Sahibi
bulabilirmiyim deyince kücük bir şehirde yaşıyorsun zannettim.İstanbul da biraz araştırırsan 1200 tl ye yurtiçi kayıtlı - garantili bir cihaz çok rahat bulabilirsin

Garantili ve sıfır düşünüyorum araştırıcam dediğin gibi bulurum belki

200 daha koyarsan rahat bulabilirsin

I Phone 4S yerine başka telefon düşünmek daha mantıklı gibi. O paraya bence özellik yönünden İ Phone 4S'i tokatlayacak çok telefon bulursun Tabi ki karar senin kararın internette dahi ben 1200 liraya 4S görmedim ama ucuzlar biraz daha. İyi formlar.

Lenneth

Üye
iPhone 4'te bakabilirsiniz, uygulamalar biraz daha yavaş açılır yüklenir 4s'e göre ama yinede pişman etmez alanı. 2010 yılında çıkan diğer telefonların çoğu tarih olmuşken 4'un iOs 7'ye kadar gideri var.

15097

Üye
1200 liraya anca 2. el bulabilirsin.Sıfır bulman şuan için im-kan-sız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...