iPhone 4S Alıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Braveheart™

Braveheart™

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S Alıyorum.

lise1'e gidiyorum arkadaşlar ve üniversite 1'e kadar bunu kullanıcam. tavsiye edermisiniz?

axi58

axi58

Üye
Sakın alma şuan 4s den yazıyorum bizzat kullanan biri olarak sakın alma ben çok pişmanım galaxy s3 alsaydım keşke dedirtti bu tlfn bana ama yime sen bilirsin

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende hem galaxy s3 hemde 4s kullanan biri olarak al derim çok rahat göürür isini

phasan

phasan

Üye
Ben al derim arkadasta 4s var cok guzel ben iphone 4 kullaniyorum

somurtukk

somurtukk

Üye
Bence alma.

Samet.25

Samsung ve apple kullanmis biri olarak yazıyorum bence al apple samsung u kiyasliyanlarada bakma apple nerde samsung nerde apple isini ozenerek yapiyo 4 5 cesit telefonu var sadece samsung desen say say bitmez 50 kisilik bi sinifta mi dersi iyi anlarsin 10 kisilik bi siniftami ne kadr az okadar iyi nerse cokluk orda b.kluk

WebStyle

WebStyle

Üye
Lise1 e gidiyormuşsun madem oyun oynarsın diye tahmin ediyorum. İphone 4s kullanırken birde üstüne galaxy s3 almıştım ancak 1 hafta zor dayanıp sattım bana iPhone nun verdiği rahatlığı veremedi. Ayrıca şunu da belirteyim iPhone kullanan birisi kolay kolay android e adapte olamaz diye düşünüyorum. Bana kalırsa tercihinizi iPhone 4s den yana kullanın kesinlikle pişman olmazsınız. Şu anda bende 4S kullanıyorum yakında 5 e terfi edeceğim eğer durumunuz elveriyorsa direkt 5 alın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt