iphone 4s 16 gb sadece 1.5 aylik sadece nokia takasli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tsli.yavuz

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s 16 gb sadece 1.5 aylik sadece nokia takasli
meraba arkadaslar yaklasik 1.5 aydir kullandigim iphone 4s imi yeni cikan nokia modelleri ile takas yapmak istiyorum. cihazim vodafoneden alinmadir ciziksizdir jelatini uzerinde duruyo hala 22 aydan fazla garantisi vardir tum hatlari sorunsuz calistirmatadir. anlasirsak cihaz fuull kutusuyla aliciya gonderilecektir. takas yapmak istedigim modeller: nokia=n8.n9.c7.e7.x7
samsung= galaxy s2..
sony ericson= xperia

ilgilenenler mesaj atabilirler yada konuya yorum yazabilirler.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
n8 var üste ne kadar düşünüyorsun

mekansizcapkin

Üye
c7 +900 tl

jigsaw_54

Üye
ikinci el forum kuralları gereği ilanınızda ürününüze ait fotoğraf ve irtibat numarası eklemelisiniz

emrah0020

emrah0020

Üye
kards c7 ile dusunur musun

tsli.yavuz

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 uzerinde 1000 tl,, n8 uzerinde 900 tl isterim arkadaslar uygun bulanlar 0536 016 2816 once mesaj atip sonra arayabilirler. taninmayan numaralara cevap verilmez..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşım lütfen beni yanlış anlama çok özür diliyorum ama bir şey sormak istiyorum neden böyle bir karar aldınız hayır şu bakımdan hadi N9 biraz daha makul 4s e göre ama C7 hani fazla düşük kalmıyormu yanında her ne kadar üstüne 1000 tl isteseniz de ?

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
1- 2 ay önce bir üyemizin bu şekilde başına geldi telefonu yolluyor fakat karşı taraf ise telefonu yollamamış oluyor yani dikkat edin.Hem bana hiç mantıklı gelmedi iphone 4 s'in var ve nokia modeli istiyorsun yani takas yapmak istiyorsun ne irtibat numarası nede bir resim nitekim insanlar size nasıl güvenicek

:locked:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...