İphone 4'de Oyun açtığımda Ekran Karıncalaniyor, Kapanıyor .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harsh61

harsh61

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4'de Oyun açtığımda Ekran Karıncalaniyor, Kapanıyor .
İphone 4'de Oyun açtığımda Ekran Karıncalaniyor , Ve restart atıyorum , bazen elmada kalıyor . bazende iTunes bağla diyor .
Wifi'den birşey ındırırken veya izlerkende aynı şey oluyor .

Sürüm 5,1(En son Cıkan .) , restore yaptım yıne aynı şeyler oluyor, Eğer boyle olmaya devam ederse telefonu satacağım .

Jail break vs. . . tarzı şeyler yok telefonda .

Telefon Yurtdışından (Amerikadan) Gelmedir ,

Yardımcı olursanır Sevinirim , İyi Forumlar .

Türe

Türe

Üye
Dostum benim ve diğer cogu kisinin görüşü iOS 5.1 sorunlu . Su an icin en güvenilir ve sağlam sürüm 5.0.1 . Eğer imkanın varsa shsh kaydı alarak 5.0.1 e downgrade yapmani öneriyorum .

harsh61

harsh61

Üye
    Konu Sahibi
Shsh Sanırım sadece jailbreaklı telefonlara oluyor , benım telefon jailbreaksız sakat bır durum olmasın , telefon kitlenir felan iyice yalan olmayalım

Türe

Türe

Üye
Hayir dostum ismini tam hatirlayamiyorum bi uygulama var bununla jb olmasa bile shsh kaydi alabiliyorsun ben sahsen jb olmadan aldim ve downgrade yaptim . Adi umbrella gibi biseydi google da aratirsan rahatlikla bulabilirsin . Veyahut google a ios 5.1 den ios 5.0.1 e downgrade yaz bircok konu mevcut . Yapamazsan yine yardimci olmaya calisirim ;)

harsh61

harsh61

Üye
    Konu Sahibi
TinyUmbrella diye birşey ındırdım ama bu en son cıkan sanırım , baya değişmiş , googleda konulara bakıyorum , 4,3 felan surumlerınkı var , ingilizcemde olmadıgı ıcın , yanlıs bırsey yapmıyım dıyorum ? nasıl yapılacagı hakkında bir bilgin var mı acaba ?

Türe

Türe

Üye
İstersen cuma gunu resimli anlatim yapyim bekleyebilir misin ?

harsh61

harsh61

Üye
    Konu Sahibi
tabiki bir kaç gun daha ac kapa yapayım :D

harsh61

harsh61

Üye
    Konu Sahibi
Unuttunuz mu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt