İphone 4

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4
arkadaşlar iphone 4 telefonum var 6aydır kullanıyorum sıkıldım yeni telefon almak istiyorum kamerasi güzel olan şarjı iyi giden hangi cihaz önerirzsiniz internete giriyorum sürekli. İphone 4ten memnunum fakat kamerasi iyi olan bir telefon istiyorum.. Önereceğiniz telefonları yazarsaniz iyi olur

Puck

Üye
4'ün kamerası kötü mü ki ? değil bence . 5s beklersen ekimde türkiyeye gelecekmiş öyle okumuştum o kadar bekleyebilirsen bekle

lumia 920 olabilir 520 de kamerası gayet iy

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Aslında s4mini düşünüyorumda iostanda vazgeçmek istemiyorum.Bekleyip 5s almak daha mantıklı.İdare edebilirim.Yada s4mini almaya değermi.Sürekli internette takılıyorum en az 12saat şarjı giden bir tel sürekli müzik ve internetteyim..

- - - Eklendi - - -

Nokia düşünmüyorum Samsung yada iphone

Kefelon

Üye
Androide gecme bence ios tan androide gecenler alisamiyorlar 5s i bekle bencede

Butce sikintisi yoksa 5S androide gecme bence iosa alistiysan.

Tepkiler: MaxipmaN

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
O zaman idare edicez bunla.. Arkadaşlar peki internet paketi ne önerirsiniz Vodafone ve Türkcell hattım var hangisi daha avantajlı

fk555897

Üye
O zaman idare edicez bunla.. Arkadaşlar peki internet paketi ne önerirsiniz Vodafone ve Türkcell hattım var hangisi daha avantajlı

Turkcell'de 1 GB sınırsız internet paketi var. 1 GB'tan sonra hız yavaşlıyor ve sınırsız kullanabiliyorsun. Ayrıca Turkcell'de 4 GB'lık internet paketi var.