ıphone 4 yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 4 yardım ?
uzun bir bekleyis ve kararsızlıktan sonra bende i4 aldım. Sizlerden istegim benim telefonu en iyi sekilde kullanmam için olmazsa olmaz dediginiz ayarları uygulamaları falan söylemeniz. Açik bi şekılde bana nasıl kullanılıcıgına dair ufak tüyolarda verebilirseniz minnettar olurum :)

phasan

phasan

Üye
Jalibrek yap

- - - Eklendi - - -

uzun bir bekleyis ve kararsızlıktan sonra bende i4 aldım. Sizlerden istegim benim telefonu en iyi sekilde kullanmam için olmazsa olmaz dediginiz ayarları uygulamaları falan söylemeniz. Açik bi şekılde bana nasıl kullanılıcıgına dair ufak tüyolarda verebilirseniz minnettar olurum :)

Ayrica ne istiyorsun ne gibi program kullanirsin bedava kknusma icin skyp viber tango var iphone arasi bedava sms var

- - - Eklendi - - -

Yandex harita kullan surumu kac telin

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
ya oyun gibi ve tema vs. Telefonu kullanmamda bana yardımcı olucak kolaylık saglatıcak seyler. E-kitap olur mesela

Samet.25

oyun tavsiye edebilirim clash of clans online savas oyunu apple lar icin super oyun dene

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynamam demedim hatta bol bol oynarım. Ama bana tavsiye edebileceginiz oyunlarda telefon kutudan çıktigı gibi açabilecegi turden olsun anladınız mı

Samet.25

tamam benim dedigim oyle zaten

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
baska varsa söyleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt