enterneoll Üye blood_angel' Alıntı: S4 mini nasil Genişletmek için tıkla ... onun yerine 50 tl daha verip s3 al
maskedboy Üye enterneoll' Alıntı: onun yerine 50 tl daha verip s3 al Genişletmek için tıkla ... bencede iphone 4 yerine s3 alman çok daha mantıklı iphone ios 7 alacaksa s3 de 4.2 ve 4.3 alacak
enterneoll' Alıntı: onun yerine 50 tl daha verip s3 al Genişletmek için tıkla ... bencede iphone 4 yerine s3 alman çok daha mantıklı iphone ios 7 alacaksa s3 de 4.2 ve 4.3 alacak
enesrsln Üye Kardeş bunlara para vereceğine General Mobile Discovery al 599 TL. Biraz araştır. Ben de 2-3 güne alcam bir General Mobile Discovery
Kardeş bunlara para vereceğine General Mobile Discovery al 599 TL. Biraz araştır. Ben de 2-3 güne alcam bir General Mobile Discovery
Puck Üye blood_angel' Alıntı: yok o kaadr fazla oyun oynaman ynadığım oyunlar temle run subway candy crash saga - - - Eklendi - - - @puck hem iphone 5 kulanıyorsun hemde s3 mini öneriyorsun ban biraz saçma geldi insan kulandığı markanın fanı olur (biraz sert oldu özür dilerim) Genişletmek için tıkla ... kullandığım için fan mı olacam yada herkese illa iphone mu diretmem lazım ? iphone 4 bana göre eskidi artık .
blood_angel' Alıntı: yok o kaadr fazla oyun oynaman ynadığım oyunlar temle run subway candy crash saga - - - Eklendi - - - @puck hem iphone 5 kulanıyorsun hemde s3 mini öneriyorsun ban biraz saçma geldi insan kulandığı markanın fanı olur (biraz sert oldu özür dilerim) Genişletmek için tıkla ... kullandığım için fan mı olacam yada herkese illa iphone mu diretmem lazım ? iphone 4 bana göre eskidi artık .
MrExpert Üye maskedboy' Alıntı: bencede iphone 4 yerine s3 alman çok daha mantıklı iphone ios 7 alacaksa s3 de 4.2 ve 4.3 alacak Genişletmek için tıkla ... s3 için 4.2.2 den sonra alacağını sanmıyorum...
maskedboy' Alıntı: bencede iphone 4 yerine s3 alman çok daha mantıklı iphone ios 7 alacaksa s3 de 4.2 ve 4.3 alacak Genişletmek için tıkla ... s3 için 4.2.2 den sonra alacağını sanmıyorum...
mahzunikaya Üye Bence önemli olan telefon markası değil telefonun işletim sistemidir. Öncelikle işletim sistemini seç derim. Android, Windows Phone 8, Symbian Belle
Bence önemli olan telefon markası değil telefonun işletim sistemidir. Öncelikle işletim sistemini seç derim. Android, Windows Phone 8, Symbian Belle
enterneoll Üye -Battal' Alıntı: s3 için 4.2.2 son güncelleme 4.3 almaz büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla ... evet almaz büyük bir ihtimal çünki 5.0 çıkması bekleniyor
-Battal' Alıntı: s3 için 4.2.2 son güncelleme 4.3 almaz büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla ... evet almaz büyük bir ihtimal çünki 5.0 çıkması bekleniyor
Furkan Emekli Üye NakeDKing' Alıntı: General Mobile Discovery bir bak derim Genişletmek için tıkla ... Yine mi Kostok.
MrExpert Üye enterneoll' Alıntı: evet almaz büyük bir ihtimal çünki 5.0 çıkması bekleniyor Genişletmek için tıkla ...
enterneoll' Alıntı: evet almaz büyük bir ihtimal çünki 5.0 çıkması bekleniyor Genişletmek için tıkla ...
Krofessional -Battal' Alıntı: s3 için 4.2.2 son güncelleme 4.3 almaz büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla ... hahaha resmi açıklamada en az 5 e kadar destek söylendi ama
-Battal' Alıntı: s3 için 4.2.2 son güncelleme 4.3 almaz büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla ... hahaha resmi açıklamada en az 5 e kadar destek söylendi ama
fk555897 Üye Krofessional' Alıntı: hahaha resmi açıklamada en az 5 e kadar destek söylendi ama Genişletmek için tıkla ... Arkadaş S2 ile karıştırdı heralde.
Krofessional' Alıntı: hahaha resmi açıklamada en az 5 e kadar destek söylendi ama Genişletmek için tıkla ... Arkadaş S2 ile karıştırdı heralde.