iphone 4 vs htc 8s vs s3 mini

hangisini seçmeliyim

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
    Konu Sahibi
iphone 4 vs htc 8s vs s3 mini
merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum bütçede düşmeler oldu

Konu Sahibi
2. ele bulaşmak istemiyorum zaten 4 ile 4s resmen aynı görünüş aynı donamım benzer sıkıntı yok

Konu Sahibi
ben iphoneyi pek fazla bilmem benim için önemli olan şıklık diğerleri 2. sırada donanımı bileene görünüşü bilene bırakalım demi

Tepkiler: Furkan Emekli ve MaxipmaN
    Konu Sahibi
peki iphone 5s ne zaman çıkıyor yoksa iphone 6 mı çıkacak ne zaman türkiye ye gelecek fiyatı ne olucak bide 4s in fiyatı ne kadar düşer

Konu Sahibi
bide iphone 4 e ios 7 gelecek mi ne zamana kadar günceleme verecekler bide ios 6 ile siri geldimi

- - - Eklendi - - -

@enterneoll sen galiba i4 kulanıyorsun bana yardımcı olurmusun ?

demeye sıkıldım ama madem bütçende düşüş var gm discovery alabilirsin bence düşün

Konu Sahibi
cevap yazmıyacak msınız biraz bilgi verin

Buğra

Admin
General Mobile Discovery bir bak derim

Konu Sahibi
yok gmd yi düşünmüyorum zaten hangi insan iphone alacakken gmd ye bakar

bide iphone 4 e ios 7 gelecek mi ne zamana kadar günceleme verecekler bide ios 6 ile siri geldimi

- - - Eklendi - - -

@enterneoll sen galiba i4 kulanıyorsun bana yardımcı olurmusun ?

evet iphone 4 ve galaxy s3 kullanıyorum ios 7 güncellemesi gelicek iphone 4'e kullanım amacınız tam olarak ne ?

Konu Sahibi
müzik dinlemek fotoğraf çekmek uygulama indirmek meajlaşmak

Puck

Üye
bu 3lü arasından s3 mini derim .

çok oyun oynamıyacaksan iphone 4 ama oyun fazla oynarım dersen s3 mini

Konu Sahibi
yok o kaadr fazla oyun oynaman ynadığım oyunlar temle run subway candy crash saga

- - - Eklendi - - -

@puck hem iphone 5 kulanıyorsun hemde s3 mini öneriyorsun ban biraz saçma geldi insan kulandığı markanın fanı olur (biraz sert oldu özür dilerim)