iPhone 4 Versiyon 4.3.1'den 4.2.1'e nasıl düşürülür.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

songiden

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 Versiyon 4.3.1'den 4.2.1'e nasıl düşürülür.
Arkadaşlar 2-3 gündür yanlışlıkla iphone 4'ü update yaptım ve 4.3.1 oldu greenposion da dibe vurdu haliyle geriye döndermeye çalışıyorum ancak bi türlü olmuyor konu hakkında yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.

songiden

Üye
    Konu Sahibi
Dostum senin yöntemini de denedim ancak işe yaramadı..

_Faruk

Üye
o zaman beklemekten başka çare yok

atakax

atakax

Üye
iphone 4 verizonu nasıl 4.3.1 e yükselttin ve nasıl türkiyede kullanıyorsun kardeş??

songiden

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 verizonu nasıl 4.3.1 e yükselttin ve nasıl türkiyede kullanıyorsun kardeş??

Otomatik olarak güncelledi şuanda da kullanıyorum cihazım orjinal cihaz Elmacı Pazarından satın almıştım. Türkiyeden satın aldığım cihaz olduğu için olabilir mi ? 4.2.1 'de greenposion ile jailbreak yaptım sorunsuzda kullanıyordum dalgınlıkla update seçeneğine ok dedim ve herşeyim gitti. şimdi dediğiniz gibi ya düşüreceğim versiyonu yada bekleyeceğim ancak beklemekten ziyade versiyonu düşürmek benim için daha mantıklı

atakax

atakax

Üye
hocam o verizon iphone 4 değil o cihazı türkiyede kullanamazsın simkart girişi bile yok cdma ile çalışıyor türkiyeden alındıysa zaten standart iphone 4 tür zaten verizon iphone 4 4.3.1 e güncellenmiyor şuan için 4.3.1 jailbreak sorunlu 1 hafta falan beklersen sorunsuz temiz jailbreak çıkacak diyorlar

--------------- Ekleme ---------------

birde shsh kaydın varsa düşürebilirsin 4.2.1 e usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt