• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 4 ve iPhone 3G S'de Yaşanan Bluetooth Sorunu Çileden Çıkarttı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 4 ve iPhone 3G S'de Yaşanan Bluetooth Sorunu Çileden Çıkarttı!
Mobil dünyayı takip edenleri ve rakiplerini bile şaşırtan yeni iPhone 4 ile birlikte bir sinir küpüne dönmeniz bizi pek şaşırtmayacak gibi görünüyor. Apple'a olan güveni sarsan ve herkesin Apple'a bakış açısını değiştiren cihazdaki sinyal sorunu, ekranda yaşanan leke sorunları, ekranın dayanırlılığın abartıldığı kadar olmaması ve kamerada yaşanan sorunların yanı sıra şimdide bir takım iPhone 4 kullanıcıları ve iOS 4 yükseltmesi yapan iPhone 3G S sahiplerinin Bluetooth ile veri aktarımında inanılmaz performans düşüşleri yaşaması.

( Bir bu eksikti demeyin, nede olsa iPhone! )

Özellik ile Bluetooth kulaklıklar ile birlikte görüşme yapanları etkileyen bu sorun, neredeyse kimlerini çileden çıkartmayı başarıp ellerindeki iPhone 4 modellerini de parçalamasına bile sebep oldu.

callcium

Üye
epic fail başka bişey değil

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
zaten insanları anlamış değilim bu cihazı neden alırlar.cihaz bomboş ne iyi resim çeker ne bluetooth ile müzik atar.herzaman diyorum apple nokianın değil rakibi çırağı olamaz.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Apple ne ya Nokia varken gitsin Ipod üretsin o. Bu telefonda isterse 10 ghz işlemci olsun beş para etmez adi bir telefon. Hala daha para kazandırsınlar böylelerine benim özenti milletim...

maleguard

maleguard

Üye
Tabi ki Apple ne ya Nokia varken gitsin Ipod üretsin o. Bu telefonda isterse 10 ghz işlemci olsun beş para etmez adi bir telefon. Hala daha para kazandırsınlar böylelerine benim özenti milletim...

söylenecek söz bırakmamışsın :oke: appleyi anlamıyorum ki zaten amacı milleti sömürmek 3 liralık şeyi millete 5 e veriyor nokiaya microsofta rakip oluyor bırak hacı sen bu işi sen git ipod üretip fahiş fiyatlara millete sat :ehe

celibar

celibar

Üye
konu biraz abartılmaya başlandı sanki.

anon55

anon55

Üye
apple daha dünki çocuk telefon konusunda
Sony ericssonun Telleri daha hoş ve çok hızlı benim tel xperia x2 çok süper telefon işlemci yetiyoda artıyo bile bluetooth ise çok hızlı 3g dede kimse geçemez çünki TURBO 3G var bir adslden bağlanıyomurum sanki

--------------- Ekleme ---------------

nede olsa çin malı diyoduk artık nede olsa iphone var :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt