iphone 4 unlock olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

FIRTINA345

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 unlock olmuyor
Arkadaşlar geçen yaz bi arkadaştan iphone 4 aldık.isveç telenor unlocku wardı . sonra açmaya çalıştık falan ben telenor şirketine mail attım bana polis raporu olduğu için açamam dedi.Siyah listedeymiş ordaki arkadaş isveçe gidince çalındı telefonum yenisini verin diye polise başvurmuş kesin . factory unlock falan olmadı açılamadı bu konuda yardımınızı istiyorm telefon adamın kişisel pasaportu üzerine kayıtlı bu yaz gelirse bi yerde yakalarsam gösterecem ben ona da yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorm tşkler

RealFighter06

Üye
kardeş gevey ile kullanmayı denedinmi eğer ios sürümünden dolayı gevey kullanamıyosanda jb yapıp simkilidi kaldırabilirsin kardeşimde 4 var simlock jb sayesinde sorunsuz kullanıyor sürümü 6.1

nokiae6

Üye
Açılmayan telefon nasıl jb oluyor arkadaş ? Kardeş sende o telefonu artık ipod gibi kullanıcaksın bildiğim kadarı ile geçmiş olsun.

FIRTINA345

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ipod gibi kullanıyorm ama çok zoruma gitti gerçekten jb yaptım zatende geveyin işe yarayacağından emin misinz ?

tanerky

Üye
Sen cihazi guncelledinmi? O cihazi ya 4.1 e dusurup jb den sonra cydiadan unlock yapicaksin yada ios 6 icin aktivasyonlu gevey alip kullanicaksin.

FIRTINA345

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika unlocku beklerken güncelledim ios 6.1 04.12. baseband

FIRTINA345

Üye
    Konu Sahibi
black list te olduğu için açılamaz heralde

Üst Alt