erdiozgor
Üye
-
Konu Sahibi
-
ustam zenfone falan ne biliyim sankı 3-4 ay sonra bozukcal gibime gelıyo cunku kalıte marka degıl güvenemiyorum1Gb Android Devri Bitti Dersek Yalan Olmaz Aslın da Eğer Android Düşünüyorsan Elindeki Cihazı Nakte Çevir Ve Üzerine Biraz Daha Ekleyip Zenfone Serisinden 2 Gb Remli En Az Dört Çekirdekli Birşey Al O Zaman Android Kullanmanın Zevkine Varırsın.
hocam sağolun zenfone 2 diyosunuz da suanda zenfone 6 var? ve iostan androide geçmek mantıklı mıAsus Bilgisayar Sektöründe Bilinen Bir Marka Akıllı Telefon Pazarına Yeni Girdiği İçin Fiyatları Makul Biraz Pazar Yapıp Bilinirliğini Artırınca Fiyatları Şişirir Şu Anda F/P Ürnü Olarak Gerçekten Düşünülebilecek Bir Cihaz Malzeme Kalitesi Gerçekten Güzel Gorilla Glass Cam Aliminyum Gövde Malzeme Kalitesini Samsung İle Kıyaslarsan Ne Demek İstediğimi Anlarsın Donanım Olarak Haziran da Gelecek Olan Zenfone 2 Bekle Derim.
Lg Ve Sony de Güzel Düşünülebilir Ama Her İkisininde Belirli Bir Piyasası Olduğu İçin Fiyatları Oldukça Tuzlu Ayrıca Güncelleme Konusun da Oldukça Sıkıntılılar Cihazlara Güncelleme Vermektense Yeni Cihaz Çıkartmayı Tercih Ediyorlar Bunun Başlıca Nedeni de Yazılım Sektörünün Oldukça Pahalı Olması Gösterilebilir.
Benim Düşüncem Bu Yönde Kesinlikle Ben Doğru Biliyorum Demiyorum Mutlaka Daha Bilgili İnsanlar Vardır Onlar da Bu Başlık Altında Yardımcı Olacaklardır Diye Düşünüyorum.
zenfone 6 var suanda ne 2 siİos dan Androi de Geçmek Mantıklımı Bunun Kararını Siz Vereceksiniz Çünkü Bu Durum Herkese Göre Farklılıklar Gösterir Örneğin Ben Kapalı Bir İşletim Sistemi Olan İos'a Pek Sıcak Bakmıyorum Android Açık Kaynak Kodlu Bir Sistem Olduğu İçin Daha Fazla Uygulama Bulma Şansım Oluyor Daha Özelleştirilebilir Bu Da Benim Tercihimi Bu Yönde Yapmama Neden Oluyor Zenfone 2 Haziranda Türkiye de Olacak Asus Serisini Tavsiye Etmemin Nedenide Fazla Para Ayırmanıza Gerek Olmamasından Eğer Maddi Anlamda Bir Sıkıntı Yoksa HTC M8, Desire Serisini de Düşünebilirsiniz.
zenfone 6 var suanda ne 2 si))
bey efendı bütçeye uygun diyosunuz dediğiniz asus telefon zenfone 2 1500-2000 tl falan. ben elımdekının üstüne 300-400 lira vericek bi telefon arıyorum. ayrıcasus znfone 6 var ve siz neden 2 diyip duruyosunuz anlamadım farklı telefondan mı bahsediyoruz acabaHangisi 2000 Tl Htc mi Asus mu
Ya da En İyisi Siz Ne Yapın Biliyormusunuz Telefon Falan Değiştirmeyin Ya da Gidin Telefoncuya Size 10 Liralık Cihazı 100 Liraya Satsın Rahatlayın Burada Zaman Ayırıp Size Yardım Etmeye Çalışıyorum Ama Üslubunuz Çok Yanlış Ve Çirkin Dalga Geçer Gibi Konuşmanız Hiç Hoş Değil.
Ben de etrafımdakilere bu Zenfone 5-6'yı anlattıktan sonra Zenfone 2 deyince millet de aynı anlam karmaşasına düşüyor. Aslında Zenfone 1'in alt modelleri Z5 ve Z6 demek daha anlaşılır oluyorYukarıda ciddi bir anlam karmaşası olmuş. Zenfone 4-5-6 serisi başlangıç nesliydi. Ama yukarıda bahsedilen Zenfone 2 apayrı bir neslin cihazı yani model numarası 2 olması şaşırtmasın Zenfone 6'dan çok daha iyidir, tüm dünyada ilgi uyandırmış bir telefondur. Zenfone 5 ile 6 arasında pek bir fark yok bence Zenfone 5 hem bütçeyi zorlamaması hem de ideal ekran boyutundan dolayı daha terci edilesidir. Çünkü Zenfone 6; 5 inch ekranlı Zenfone 5'in 6 inch ekranlı versiyonudur yani Phablet'tir. Iphone 4'ü kaça satabilirsin bilmiyorum açıkcası da Asus Zenfone 5 seni üzmez Asus kaliteli firmadır, tasarımı da şıktır. Onun dışında Samsung Galaxy S4 Mini hatta alternatif olarak yeni model olan Galaxy E5 de alabilirsin, üzmez. Sony Xperia M2 Aqua da var alabileceğin eğer her oyunu fu ll grafikte çalıştırsın derdin yoksa su geçirmez güzel bir modeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?