ayvazar
Üye
-
Konu Sahibi
-
JB'li ise iPhone cydia'dan yükleyebilirsin
Ya zaten cydiadan yuklerken olan oldu zaten
affedersin Ben siriport'tan yüklemistim calısmıstı ama son 2-3 haftadır çalışmıyor isteklerimi yerine getirmiyor.Sanırım bakım çalışması var istersen tabii denemek istersen bir daha siriport'tan yükle
cydia'dan indiriliyor ama bu aralar bakım calısması oldugundan her şeye I'm really sorry about this diyorSiriport nedir yani cydia mi yoksaa ne aciklarmisn biraz
cydia'dan indiriliyor ama bu aralar bakım calısması oldugundan her şeye I'm really sorry about this diyorİndirdiğin siriport'un orjinal olmasına dikkat et
cydia'dan indiriliyor ama bu aralar bakım calısması oldugundan her şeye I'm really sorry about this diyorİndirdiğin siriport'un orjinal olmasına dikkat et
Cydia da mi bakim calismalari var ?
Siriport'ta bakım çalışması var.Ve Siri Türkçe değil.Ama Türkçe yapmak mümkün.
Bilemiyorum.Ha belki 10 dakika boyunca aralıksız olarak Siri'nin mikine dokunup çekmen lazım dokun-çek dokun-çek şeklindeben denemistim ingilizce siri'de ise yarıyordu.
İnterneti araştır bulursunSorun sertifakadymis 1 haftalik deneme surumunu yukledim turkce olani sorun yok ama bana ucretsiz sertifika lazim ne yapmaliyim acaba yardimci olabilirmisinz
İnterneti araştır bulursun
Arastirdim bulamdigim icin sana soruyorum neyse boaver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?