Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 4 sensör
Sponsorlu Bağlantılar
qarejmaa
Üye
Konu Sahibi
İphone 4 sensör
arkadaşlar iphone 4 ümün bugün sensörü çalışmaz oldu ya. çalışmıyo yani. düşey yön kilidi açık. garanti belgesi kayıp. kaça patlar ve başka çözümü varmıdır. bide bütün iphone 4 lerin garanti belgesi aynımıdır.
Kadir Cem
Üye
Garanti belgesi tabiki aynı değildir serail kodları farklıdır yazılım güncelle reset at yada yazılımı tekrar kur düzelir
Amma da saçmalamışsın Ne alaka le Ben şuana kadar 2 tane sıfır iphone aldım ikisindede kağıtlar neredeyse her şeyi aynı ser-ial vb.hiçbir şey yok uydurmayalım.
Asıl meseleye gelirsek eğer sorun donanımsal ise Telefonu hemen garantiye yolla eğer garantisi varsa yolla imei numarasında garantili olup olmadığı çıkar eğer faturası varsada iyi olur ama dediğim gibi imei numarasından çıkar.
qarejmaa
Üye
Konu Sahibi
peki belgeyi kaybettim sorun olurmu yan igaranti belgesi götürmesem, orda imeiden baktırsam kabul ederler mi