İphone 4 s te flash player yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musty522

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 s te flash player yok mu?
Öncelikle s.a arkadaşlar dediğim gibi iphone 4s te flash player yok mu yani internetten video film felan seyredemiyormuyuz?
bununla ilgili bilgiye ihtiyacım var

phasan

phasan

Üye
ıphone telefonlarda plas player yok html5 kullanıyor

codblackops2

codblackops2

Üye
Yok fakat Appstore da bulunan tarayıcılarla flash videoları izleyebilirsiniz.Sanırsam 1 tanesi Puffin browserdı :hmmm

Türe

Türe

Üye
Puffin browser da var

musty522

Üye
    Konu Sahibi

Dediğim gibi appstoreda bulunan bazı tarayıcılarla izleyebilirsiniz..
anldm ya iphone almyı o kdr çk istiyrm ki s3 nerden çktysa bir sürü özlliği vr iphone alcak paramda var ama s3 kafamı karıştırıyor s3 te hız internet hızı program gerekmeden video seyredebiliosn SU İPHONE 5 de bir çkmadı gittigaliba ya iphone 4 s alacağım yada s3

Epple

Epple

Üye
Al bi iPhone rahat et. Her zaman soylerim iOSin en sevdigim ozelligi yazilim yetersiz kalinca uygulamalarla eksigi kapatilabilmesi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
anldm ya iphone almyı o kdr çk istiyrm ki s3 nerden çktysa bir sürü özlliği vr iphone alcak paramda var ama s3 kafamı karıştırıyor s3 te hız internet hızı program gerekmeden video seyredebiliosn SU İPHONE 5 de bir çkmadı gittigaliba ya iphone 4 s alacağım yada s3

android teki flash player seni sakın aldatmasın. Adobe firması cep telefonlarından elini ayağını çekti. Sen wp8li telefonları bekle. Windows 8 ile aynı kernele sahip olacaklar. Buda sana çok büyük bir avantaj demektir. :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Cogu video izleniyo izleyemedigin yerde puffin browseri kullan

15097

15097

Üye
iPhone'larda flash player yok ama SkyFire ve Puffin Web Browser'da flash player var.Bu tarayıcılardan film seyredebilirsin :oke:

musty522

Üye
    Konu Sahibi
herkeze bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum iphone 4s almaya karar verdim çok sağolun

15097

15097

Üye
:rica:

phasan

phasan

Üye
yni intrntten film vs video feln syredemcz öylemi

suan bı chorem var sanırım telde orjınalde yok ama ben denedım açmadım chorem yınede sen bı dene ben ıphone 4 te denedım

- - - Eklendi - - -

unutmusun sen cepten flım seyretme ve flaş palayır arıyorsan en guzelı skayfıre

Symbianize

Symbianize

Üye
Her turlu izliyosun orj tarayici (safari) flash olmamasina rahgmen cogu videoyu aciyo acmadigi yerde puffin kullan

WebStyle

WebStyle

Üye
Html5 destekleyen bir çok site mevcut zaten. Flash destekli yazılımı AppStore den indirip flash içerikli sayfalari rahatlıkla dolasabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt