Telefon Tavsiyesi iphone 4 mü, Samsung Galaxy S2 mi?

KINGDOOM

Üye
hd oyunlar ******* apk şeklinde indirilip telefona atılıp astro file maneger ya da apk maneger gibi programlarla kuruluyor hiçbir ücret ödemeye ve root a da gerek olmadan

KINGDOOM

Üye
Aldım telefonu yardımcı olan herkeze teşekkürler Galaxy s2

Tepkiler: ertanbey ve klongs
|||

neden insanlarda marka takınsızı var.
hava atmak o kadar mı iyi güzel hoş ???

bi insanın mallıkta sınır tanımamak istemesine anlam veremiyorum yahu.

Iphone un bataryası değişmiyor servise götürmek lazım gelir. çökme yada yedek alma işlemini yine serviste çözdüre biliyorsun. Tabii yazılım update lerini yine servste yaptıracaksın. video alıp gönddderme sağlıksız ve şuan aklıma gelmeyen daha niceleri .....

samsungun en kötü dokunmatiğinde bile yukarıdaki olumsuzlukların hiçbirini yaşamıyorsun, yaşatmıyorsun !!!!

Tepkiler: ertanbey

ertanbey

Üye
Kesinlikle galaxy s 2. Iphone 4 ün 3ten kaç farkı varmış??? Galaxy s 2 bomba.Yılın bombası bence.. 1080 p video çeken kaç telefon var bildiğiniz?

KINGDOOM

Üye
Mükemmel telefon arkadaşlar s2 kesinlikle aldım iphone çok kötü geldi elime yanlız klongs widget boyutu ayarlama vardı sanırım nasıl yapicam

klongs

Üye
Mükemmel telefon arkadaşlar s2 kesinlikle aldım iphone çok kötü geldi elime yanlız klongs widget boyutu ayarlama vardı sanırım nasıl yapicam

go launcher EX yükle marketten sonra widgete basılı tut ayarlarsın

Tepkiler: KINGDOOM

diegold

Üye
bana göre galaxy s2 çünkü iphone 4 kolay bozuluyo ve galaxy s2 nin işletim sistemi, özellikleri vb. daha iyi

achambo

Üye
ikisine de baktım
bence de s2 çünkü
daha çok özelleştirme yapılıyor daha detaylı kurcalanabiliyor istediğin gibi telefonu düzenleyebiliyosun
ayrıca uygulama olarak iphone la denk
buna ek olarak kamera, int. gibi açılarda da iphone ı geçer özellik olarak da daha iyi daha ne diyim