IPHONE 4 mü? HTC DESİRE HD mi?

Sponsorlu Bağlantılar

IPHONE 4 mü HTC DESİRE HD mi

• IPHONE 4

Kullanılan: 1 5.6%
  • HTC DESİRE HD

Kullanılan: 17 94.4%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tim06

Üye
    Konu Sahibi
IPHONE 4 mü? HTC DESİRE HD mi?
arkadaşlar merhaba yeni telefon alcamda ama bu iki telefon arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım ben hem internette rahatlıkla gezip dolaşıp youtube facebook da rahatlıla gezebileceğim hemde güzel ve rahatlılkla oyun oynayabileceğim bir telefon istiyorum fakat bu iki telefon arasında kararsız kaldım bu iki telefonu kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekürler SİZCE HANGİSİ IPHONE 4 mü HTC DESİRE HD mi?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
HTC DESİRE HD bence artık sadece htclerde iş var aga işletim sistemi falan ekranı saglamlıgıda iphonelerden daha iyi oyun uygulamada bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence htc dhd.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Desire HD.

OğuzcanAbi

Üye
Bence iphone 4

tim06

Üye
    Konu Sahibi
htc nin ekranının daha iyi oldugu bu testten anlaşılıyor i phone de video takılıyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bencede htc desire hd

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone ile sadece hava atarsın htc ile tarzını konuştururusun :D

• Beğen
Tepkiler: 61semih
'Patron

'Patron

Üye
İphonenın oyunları çok ıyı ama htc de iyi sanırım. htc derım ben.

hüseyinyalcin

Üye
htc derim :oke:

61semih

61semih

Üye
htc nin ekranının daha iyi oldugu bu testten anlaşılıyor i phone de video takılıyor

evet haklısın ayfonda takılmalar barız bellı olıyor fakat ben bu tur karsılastırmaların nekadar adıl belkı bu vıdeodakı ayfonda arka planda bırcok uygulama acıktır ram zorlanıyordur buna karsılık htc de hıcbır uygulama acık degıldır ise ?! ha bende htc nın daha ıyı oldugunu dusunuyorum ,bu konuda bır arkadas ayfonla hava atarsın..... demıstı aynen katılıyorum o lafına ama htc daha ıyı olsa bıle alacak durumda olsam ayfon alırdım veya htc evo 3d cunku boyutlar benım ıcın cok onemlı.ozellıkle htc bunu cok abartıyor cebe sıgmazkı be sığsada nasıl rahat edeceksın.tamam kısın montunun cevıne koydun yazın napacaksın :D cuzdan,sıgara,anahtarlık,cakmak ve htc :D yakında zaten 4.7 ınc lık pda lar cıkaracakmıssanırım böööh

CoDeYs

CoDeYs

Üye
gerçekten oyle yanı ınsan yanında kavga için de birşey taşımasına gerek kalmıyor :ehe
iphonede açık uygulamayı bende düşünmüştüm aslında her ikiside güzel bence hangisini alabirsen al en çabuk ama :D

silver021

silver021

Üye
htc desire hd mükemmel bir telefon. yok bunun daha ötesi. sadece galaxy s 2 var ama htc nin yeni modelleri çıkarsa çok ses çıkartıcak gibime gelior. samsungla htc başbaşa yarışıyorlar resmen. htc nin modelleri çok hoşuma gidiyor dizayn açısından ama ekranları çok büyük. cepte taşımak yerine case logic çantada taşımak lazım bu tür telefonları.

61semih

61semih

Üye
anen katılıyorum ama motorola turkıye pazarına daha cok onem verse motorolanında super modellerı var defy modelı beklıyorum turkıyeye gelsınde bı alalım ya

ismetoz

Üye
her ikisi de ayni performans olsa da parasal açıdan hd al ve bak keyfine hd tek dezavantaj pili onu da üste kalan paradan bir değil iki adet yüksek güçlu batarya alabilirsin (1600 mAh) gibi ve rahat edersin (bir adet batarya yeterli iki dedim sadece espri olsun diye)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Htc basar :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
sonuç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...