iphone 4 mü 4s mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
iphone 4 mü 4s mi
arkadaşlar iphone 4 ve 4s arasındaki fiyat farkı kaliteye ne derece yansıyor ikisinide kullanan kimse varsa bilgi verebilirmi rica etsem ?

nokiae6

Üye
4s daha iyi doğal olarak. 4s'te bak işlem hızı diyorum menü hızı falan değil daha hızlı.

4S teki çift çekirdek olayı en büyük farklardan biris bence.Uygulamalarda büyük fark oluşturuyor
8MP 1080P kamerası da aynı şekilde en büyük farklardan birisi
+Siri özelliği de bence harika birşey
Onun dışında retina ekranı çözünürlüğü kasası aynı. Arada 500 tl fark var. Yine de şu saatten sonra iPhone 4 alınmamalı.

sekil_27

Üye
Ona bakarsan iphone 5 alması gerekir;hatta yakında 5s yada 6 cıkacak;kameraya gelince mp olayına takılmayın fazla ;5mp gayet yeterli ve basarılı; bende baska bir telin 8mp lisi vardı;çekim iphone 4 ün 5mp lisiyle kıyaslanamıyor bile.iyi bir marka ve androiddi önemli olan yazılım telefon kameralarında

Samet.25

Kim ne derse desin aradaki farklar baya fazla kullanmadan kimse bilemez kamera islemci vs vs ayrica bu saatten sonra 4 alinmaz en mantikli 4s

fk555897

Üye
Ben 4'ü de 4S'i de kullandım. Kamera bakımından 4S kat kat iyi. Menüde fazla fark yok ama oyunlarda farkı hissediliyor. Diğer arkadaşların dediği gibi ekran boyutu, ekran çözünürlüğü ve kasa yapısı aynı. Bence iPhone 4S.

MrExpert

Üye
Mazeme ve kasa kalitesi aynı ama birisi 1000tl diğeri 1800tl farka değeceğini inanıyorsan alabilirsin.

kardes sana acıkcasını soylım snn anlayabilicegin buyuk bir fark yok acıkcası . gerisi safsata . bir tek eksigi siri yok bu kadar .

Konu Sahibi
sagolun arkadaslar yorumlariniz icin

- - - Eklendi - - -

sagolun arkadaslar yorumlariniz icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...