İphone 4 Kaçak Buyur İçeri(Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

sadecefatih

sadecefatih

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 Kaçak Buyur İçeri(Yardım)
Arkadaşlar 2 hafta önce falan kuzenım iphone 4 aldı 120 liraya. Kaçak gelmiş bi ürün, karşılaştırmış kuzenım orjinal iphone ile herşeyi aynı imiş.Her goren 120 ye aldıgını duyunca ınanamıyormuş. Bu myphone falan tarzı değil yanı bildiğin iphone diyo. Kaçak geldiği için ucuz sanırım imeisini sorgulatmış kuzenım başka bi siemens telefon cıkmış.Bi arkadaşı beğenmiş beraber yenı bıtane almaya gitmişler adam ondan kalmadı yenı getırırsem anca 350 falan olur demiş. Teknosa da karşılaştırmış sanırım arkasındakı yazılardan tut menuye kadar hersey aynı diyor bitek orjinalde ipod yazıyormus benım kuzendekınde video oynatıcı yazıyormuş.Ama ayarlara gırınce ıpod yazıyormuş yine. Olay bu ben 5800 kullanıyorum tavsiye eder mısınız başım ağrır mı görüşlerinizi bekliyorum

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
inanmayın böyle şeylere, yok öyle birşey, ya birebir çakmaları kitliyorlar ya da çalıntı oluyor, daha önce iphone sahibi olmamış olanlar hemen kanıyor, boşa harcama paranı

<zxc

<zxc

Üye
nerden almış

----------Eklendi @ 17:54:51 ---------- Yazıldı @ 17:54:12 ----------

kuzenin nerden almış herşeyi tüm bildiklerini adresi pm atsana bana

ssercan

Üye
Yazılımına baksın anlar direk cakma olduğunu.

eminmeo

eminmeo

Üye
hc yazılıma filan bakmaya gerek yok. ı phone kulllanan bir insan, bu tür telefonlara hic acmadan sadece eline alarak bile anlayabilir.

guero38

guero38

Üye
Al başına bela et Kardeşim emi bikere çakma şubu iphone un cazibesi nedir uygulama ve özellikleri söylesene bana retina ekran varmı ? 640*960 pixel varmı 5mpo kamera varmı 1Ghz A4 İşlemci Varmı İşleitm sistemi ne İOS mu yüklü ? herşeyi boşver söylediklerimin tamamını unut İtunes üzerinden uygulama atabiliyomsun bunları yapıyosa hemen al.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
hc yazılıma filan bakmaya gerek yok. ı phone kulllanan bir insan, bu tür telefonlara hic acmadan sadece eline alarak bile anlayabilir.

İmkanı yok kardeşim.Açmadan hiçbir şey anlayamazsın.Birebir aynısını yapıyorlar.Kameranın içine baktığında gördüğün mercek camına kadar.

Üst Alt