iPhone 4 JailBreak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 JailBreak
Ya arkadaşlar iphone 4 üm jb li idi ama güncelleyince jb gitti bende bunu bi abime yaptırmıştım şimdi o askerde oldugu için yapacak biride yok bende yapmayı bilmiyorum ya rica etsem jb yapmayı bilen arkadaşlar teamviewer ile benim bilgisayarıma bağlanıp yapabilir mi ?

Türe

Türe

Üye
Sadece uygulamayı indirip cihazını bağlayıp orda gördüğün tuşa basacaksın hepsi bu ?

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
Sadece uygulamayı indirip cihazını bağlayıp orda gördüğün tuşa basacaksın hepsi bu ?

Ben yanlış birşey yapmaktan korkuyorum rica etsem kardeşim sen bilgisayarıma tw yoluyla bağlanıp yapsan olurmu gerekli programları ile birlikte ?

Türe

Türe

Üye
:hmmm Bu mu zor demek istemezdim kusura bakmayın.

Sürümün 6.1.1 mi ?

Türe

Türe

Üye
bunu indirip yönergeleri uygulayın.

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
Ben böyle sitelerden bakarak yapamıyorum.Teamviewer yoluyla bağlanıp halledebilecek yok mu ?

Türe

Türe

Üye
:ah İşin kolayına kaçarsanız yapamazsınız. Her neyse kolay gelsin.

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
:ah İşin kolayına kaçarsanız yapamazsınız. Her neyse kolay gelsin.
Teşekkür edderim kardeşim verdigin linkteki program ile jailbreak yapmayıda öğrendim.

- - - Eklendi - - -

Birde arkadaşım dedigin program ile yaptım fakat sadece Cydia programı yüklendi.Bir tane daha program olması lazım degil mi uygulamaları indirmek için ?

Türe

Türe

Üye
:ah Hayır. Onu Cydia içinden indireceksiniz zaten.

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
:ah Hayır. Onu Cydia içinden indireceksiniz zaten.
Özür dilerim bu işi ilk defa yapıyorum acemiyim.Bu işareti :ahyapmanız garibime gitti ama neyse.Peki programın adını söyleyebilir misiniz ?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Kardeşim hiç birşey bilmiyorsan aç youtube'u ordaki adam ne yapıyorsa sende onu yap ki zaten jailbreak'te 1 tuşa basıyorsun manuel bir şey yok ki öle.

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iphone 4 üm jbli kasıyor.Bazı sitelerde yazı yazarken kasıyor neredeyse tüm oyunlarda kasıyor.Telefonumu nasıl restore edecegimi de bilmiyorum.Yardımcı olabilecek var mı lütfen temiz bir restore konusunda ?

Türe

Türe

Üye
Arkadaşlar iphone 4 üm jbli kasıyor.Bazı sitelerde yazı yazarken kasıyor neredeyse tüm oyunlarda kasıyor.Telefonumu nasıl restore edecegimi de bilmiyorum.Yardımcı olabilecek var mı lütfen temiz bir restore konusunda ?

Itunes a baglayin geri yukle tusuna tiklayin :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt