iphone 4 hoporler sorunu lutfen bir bakinnn

Sponsorlu Bağlantılar

clb_insomnia

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 hoporler sorunu lutfen bir bakinnn
arkadaslar gecen hafta iphone 4 aldim hersey super aslinda ama dun fark ettim hoporlerden biri calismiyor gibi geldi herhangi bir muzk acitigmda hoporlerden biri gayet guselc alsiyor digerinden ses gelmiyor gbi hatta calisan hoporlere parmagimi kapadigimda hafifce verdigi bas parmagimi etkiliyor digerinde hic birsey olmuyor sizin iphone 4 larda bolemi sormak istedimm cvp plss yoksa biri hoporler digeri mikrofon mu ?

rapege

rapege

Üye
onlar bütün İphonelerde öyledir 2side hoparlör gibi görünür biri mikrafondur biri hoparlördür

clb_insomnia

Üye
    Konu Sahibi
saol ustegmenim tsklerrr

kuwaie

kuwaie

Üye
Hayır bende de iphone 4 var ve ikisi de hoparlor. Biri mikrofon, biri hoparlör değil. Apple yetkili servise git ve bildir bunu.

mrlucy

Üye
Hayır bende de iphone 4 var ve ikisi de hoparlor. Biri mikrofon, biri hoparlör değil. Apple yetkili servise git ve bildir bunu.
evet haklı ogle Sey olmaz Gitmenı tercıh ederım

flytech

Üye
Merhaba Tlf iPhone 4 Tlf sehpadan yere düştü ve karsı tarafın sesini duymuyorum iki gündür kulaklıklar konusuyorum daha oncede olmuştu kulaklığı iki uc kere takip çıkardım düzelmişti yaptım fakat calismiyor ne yaabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

----------Eklendi @ 23:30:26 ---------- Yazıldı @ 23:25:15 ----------

Arkadaslar bu problemler daha once karşılasan yada bilgisi olan lutfen ustteki belirttiğim problemime yardımcı olabilirmi?

_Faruk

Üye
tüm iphone larda alttaki iki delikten biri hoparlör diğeri mikrofon bu net bişey telefondan telefona da değişmez
sende bi servise götür istersen

Üst Alt