ka_za Üye Yok adana ben. Profesyonelce yapan yerler vardır ama mutlaka sonucta bilgisayar falanda değil bu içinden çalınacak falan bir malzemesi de yok
Yok adana ben. Profesyonelce yapan yerler vardır ama mutlaka sonucta bilgisayar falanda değil bu içinden çalınacak falan bir malzemesi de yok
frngyhn Üye içinden çalıncak malzeme olmaz olurmu hocam iphone da pc den daha çok çalıncak malzeme var wifi anteni bi örnek mesela şebeke antenide
içinden çalıncak malzeme olmaz olurmu hocam iphone da pc den daha çok çalıncak malzeme var wifi anteni bi örnek mesela şebeke antenide
ysf_gfb Üye Konu Sahibi ka_za' Alıntı: Apple için meşhur bikac servis vardı istanbulda burdan kargolayan bir arkadaşım bile vardı. Bulursun sanırım oralarda Genişletmek için tıkla ... frngyhn' Alıntı: içinden çalıncak malzeme olmaz olurmu hocam iphone da pc den daha çok çalıncak malzeme var wifi anteni bi örnek mesela şebeke antenide Genişletmek için tıkla ... İstanbuldayım ben telefonculukta yalan çok olduğu için hele İstanbul gibi bi yerde güvenmek çok zor malesef bi de benim gibi biraz pinpirikliyse...
ka_za' Alıntı: Apple için meşhur bikac servis vardı istanbulda burdan kargolayan bir arkadaşım bile vardı. Bulursun sanırım oralarda Genişletmek için tıkla ... frngyhn' Alıntı: içinden çalıncak malzeme olmaz olurmu hocam iphone da pc den daha çok çalıncak malzeme var wifi anteni bi örnek mesela şebeke antenide Genişletmek için tıkla ... İstanbuldayım ben telefonculukta yalan çok olduğu için hele İstanbul gibi bi yerde güvenmek çok zor malesef bi de benim gibi biraz pinpirikliyse...
ka_za Üye frngyhn' Alıntı: içinden çalıncak malzeme olmaz olurmu hocam iphone da pc den daha çok çalıncak malzeme var wifi anteni bi örnek mesela şebeke antenide Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda rami harddiski çalan çok gördümde. Buda illkez aklıma geldi belli olur ya oda yapamazlar heralde
frngyhn' Alıntı: içinden çalıncak malzeme olmaz olurmu hocam iphone da pc den daha çok çalıncak malzeme var wifi anteni bi örnek mesela şebeke antenide Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda rami harddiski çalan çok gördümde. Buda illkez aklıma geldi belli olur ya oda yapamazlar heralde