Iphone 4 hakkında!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 hakkında!
Arkadaşlar ben c6-01 i satıp neo v alacaktım 800 tl ye. Dayım ise norveç den bir hafta sonra arkadaşım gelecek iphone 4 orda 800 tl zaten ona aldırıp pasaport kaydı yaptırırız dedi ama güvenemedim. Gerçekten 800 lira mı orda? Öyle ise alacam yani :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
emin değilim ama 1000e yakın bi şeyler oluyo galiba avrupada

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş olabilir o fiyatta dışarda da fiyatlar ucuzladı malum 4S çıkınca ve bence mantıklı almalısın

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
550 Dolar civarı.900 gibi bir şey.Yurt dışı ürünlere ben sıcak bakmıyorum.Ama yinede sen bilirsin.

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
al düşünme

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ama ben zaten c6 yı yarın 500 e bırakıyorum birine 200 de bende var yani max 100 tl daha bulurum. 800 oluyor. Yani alabilir miyim o fiyata? Yada norveçde o fiyata gs2 filan varsa o daha güzel olurdu.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
ama ben zaten c6 yı yarın 500 e bırakıyorum birine 200 de bende var yani max 100 tl daha bulurum. 800 oluyor. Yani alabilir miyim o fiyata? Yada norveçde o fiyata gs2 filan varsa o daha güzel olurdu.

C6'ya 500 lira verecek kekoyu nerden buldun dostum :ehe Sıfırı 550 bilemedin 600

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4249985][COLOR="Black' Alıntı:
550 Dolar civarı.900 gibi bir şey.Yurt dışı ürünlere ben sıcak bakmıyorum.Ama yinede sen bilirsin.

sıcak bakmama sebebi ne? Yani türkiye fiyatının yarısı.
[/COLOR]

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş garanti mevzusu dur yüksek ihtimal
eğer S2 bulabilirse zaten onu al ama sanmıyorum ofiyata olacağını

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
bulunur mu ışte onu soruyorum. Norveç den alınacak en uygun telefon ne şu anda?

----------Eklendi @ 00:10:20 ---------- Yazıldı @ 00:08:52 ----------

C6'ya 500 lira verecek kekoyu nerden buldun dostum :ehe Sıfırı 550 bilemedin 600

kardeşim telefonum 2 aylık. Çizik yok bide 25 tl değerinde tv kablosu orjinal,silikon kılıf yedek batarya 8 gb hafiza kartı var extra . Adam elden beğendi yarın getir aksesuarları alayım dedi. Hayırlısı inşallah.

anılbaran

anılbaran

Üye
off ya TR de çok pahalı . Gercekten gavur ülkelerde daha mı ucuz yani ? Getitrdigimize deger mi ? Arıza yapınca n olcak :hmmm ( bu ara ipod touch 4. 32 GB lık düşünüyom 850 tl ) o zaman hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
off ya TR de çok pahalı . Gercekten gavur ülkelerde daha mı ucuz yani ? Getitrdigimize deger mi ? Arıza yapınca n olcak :hmmm ( bu ara ipod touch 4. 32 GB lık düşünüyom 850 tl ) o zaman hmmm

evet arıza yapınca ne olacak?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

sıcak bakmama sebebi ne? Yani türkiye fiyatının yarısı.

Hem garantisi yok hemde pasaporta kayıt ettirmezsen telefon daha sim kart kabul etmez.Bir şey olursa öyle kalırsın fatura olmadığı için servise de yollayamazsın.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4250093][COLOR="Black' Alıntı:

Hem garantisi yok hemde pasaporta kayıt ettirmezsen telefon daha sim kart kabul etmez.Bir şey olursa öyle kalırsın fatura olmadığı için servise de yollayamazsın.

kardeşim onların uluslararası garantisi var. Ayrıca pasaport kayıt işlemi kolay. Diğer dayımın pasaportu var. 2 sene önce sony ericson Xperia x1 modelini sorunsuz kayıtettirdik. Biraz araştırma yapmalısın garanti konusunda yada ben yanlış biliyorda olabilirim.
[/COLOR]

anılbaran

anılbaran

Üye

evet arıza yapınca ne olacak?

abimde iphone 4 var. Aldıktan 2 ay sonra kamera arızalandı. Yurt dışından gettircektik. İyiki burdan almıştık . Yoksa para ile degiştirecektik. Ücretsiz degiştrdi genpa .

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar arıza çıkarsa şansınıza ama eğer götürme şansınız yada yollama şansınız olursa aldığınız yere gönderiyorsunuz yapılıp geri geliyo ama ne kadar sürede geri gelir bilemem :))
pasaport kaydı kolay iş

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışı arkadaşın dediği gibi yapılıp geri geliyor fakat önemli olan fiyat?

----------Eklendi @ 02:32:03 ---------- Yazıldı @ 00:37:35 ----------

güncel

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bilen?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş fiyatı soruyosan sana alacak kişiye sor
buradaki kimsenin yurtdışı fiyatlarını bilmesi beklenmez (eğer yurt dışında yaşamıyosa tabi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt