iPhone 4 fiyatı?

Sponsorlu Bağlantılar

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 fiyatı?
iPhone 4 ün fiyatı 199 dolardan başlayarak satışa sunuldu diolar fakat çok ucuz değilmi.s tamam biliorum amerikada falan böle ama yinede çok ucuz bence ve bi iş var bunda.s örneğin benim teyzem amerikada ve yazın gelirken bi tane almasını isticem bana, cidden 199 dolarmı olcak yoksa bi taksiti falanmı 199 dolar :D

• Beğen
Tepkiler: mhmtozkn1

laveled

laveled

Üye
sözlesmeli oluyor turkiyedeki gibi ayni aylik belli bir para odeniyor bildigm kadariyla

PertagoS

PertagoS

Üye
Tabi abi sözleşmeli oluyor. Bende alacağım. Sözleşmesiz fiyat 500 dolar gibi düşünüyorum.

Ama ben bu sene birini bulamadım :( Bulsam jailbreak, unlock hepsini biliyorum ama bulamadım işte :(
Senin teyzen var oh. Şimdiden hayırlı olsn kardeş :)

laveled

laveled

Üye
500 $ fazla olur

sever1

sever1

Üye
İtalya 649€

faransa 621 €

inngiltere 601€

4 16gb fiyatlarıdır geçensene ülkemizde iphone 3gs 16gb 714€ k.v.d dahil dan giriş yapmıştı bu sene iphone 4 enfazla 750€ den giriş yapması bekliyorum ....
750€ bugünün kurundan 1440 tl yapıyor

fiyatı 1500 den fazla olur kesin ;)

OğuzcanAbi

Üye
1700 biz anca o telefon takoz olunca alırız

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
avrupadaki fiyatı bu fiyatlar gerçektir tahmin degildir sözleşmesiz fiyatı
Iphone 3GS 8 Gb : 519€
Iphone 4 16 Gb : 629€
Iphone 4 32 Gb : 739€

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye

Türkiye sitesinde iPhone4 ile ilgili hiçbişi yok buraya yönlendiriliyor herşey. Kontratsız Fiyatını bulamadım Dawn isimli arkadaşımız paylaşmış.

laveled

laveled

Üye

king512

king512

Üye
Türkiye:İphone 4 16 gb 1.499
32 gb:1699 Tl olacakmış :)

king512

king512

Üye
Eğer Abd'de ertelemeler olmasaydı ağustos ortası sonu gibi gelecekdi.Ama abd'de 3 hafta sonraya erteleninci Türkiyeye geliş tarihi 1 ay uzadı :)
Gelen bilgilere göre Abd'de bile ağustos ayına ertelenecek gibi eğer böle bir şey olursa türkiye'ye 2010 sonu gelir :D

alcm1

alcm1

Üye
şuanda 2300 lira :D turkcelle ayda 99 tl 24 ay

Necmati

Necmati

Üye
o taksitledir kardeşim..
199 dolara git 3310 al...
kim demişşse çok yanlış demiş...

bizekalan

Üye
arkadaslar ıphone 4 almak istiyorum ancak bir sorum olacak.iphone 3g cihazımı satıp üzerine para ekleyerek alabileceğim italyadaki kuzenimden rica etmeyi düşünüyorum orda iphone 4 16gb 659 euro 1.270 lira yapıyor telefonumu satıp üstüne para ekleyip almayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla 4.0.2 versiyonunda jailbreak-unlock yok.bu telefonu getirtirsem kullanabilirmiyim telefonumu satıp 2 ay boyunca bursumu harcamamaya değermi? gelecek olan cihazın kullanılamama ihtimali de var:S

cptalperen

cptalperen

Üye
arkadaslar ıphone 4 almak istiyorum ancak bir sorum olacak.iphone 3g cihazımı satıp üzerine para ekleyerek alabileceğim italyadaki kuzenimden rica etmeyi düşünüyorum orda iphone 4 16gb 659 euro 1.270 lira yapıyor telefonumu satıp üstüne para ekleyip almayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla 4.0.2 versiyonunda jailbreak-unlock yok.bu telefonu getirtirsem kullanabilirmiyim telefonumu satıp 2 ay boyunca bursumu harcamamaya değermi? gelecek olan cihazın kullanılamama ihtimali de var:S

italya simfree satıyor italyadan alacaksan unlock derdi olmaz. Sadece jb yapacaksın onuda downgrade yöntemleri var ama denemedim bnmde 1-2 gün içinde isviçreden gelecek büyük ihtimalle o da 4.0.2 gelir eğer downgrade yapabilirsem sana haber veririm.

blosbomb

blosbomb

Üye
iphone 4 avrupada 1000 euro dan başlıyo türkiyede en az 2250 lira olarak belirtiliyor ama bu kampanyalı fiyatı

Üst Alt