Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
IPhone 4, fiyat düşürmeye?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bananaa
Üye
Konu Sahibi
IPhone 4, fiyat düşürmeye?
Iphone 4? Gerçekten heyecanlıyım! Bugün sadece 24,82 $ bir Iphone 4 bulundu. Çok güzel görünüyor. Gerçek Iphone 4 mi? IPhone 4, ne kadar? Bana kim söyleyebilir?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Amaru Shady
Üye
OğuzcanAbi
Üye
%200 çin malı
Amaru Shady
Üye
çin malı iPhone görünümlü android var. videosunu birazdan koyacağım.
fireman87
Üye
Şu an çin malı olarak yeni nesil telefonlara hep android yüklüyorlar zaten, android 2.2 froyo birde.. Ama tavsiye etmiyorum şahsen inanılmaz kötü ve kullanışsız.
ricardo45
Üye
sakın alma üstad,meyd in çayna
guero
Üye
1 Bu telefon iphone 4 deil ama özellikleri tatminkar fiyatına göre almayı düşünebilirm 2.yeryüzünde Andorid telefon kadar mal bi telefon yok bana göre varsa yoksa IOS arkadaşlar telefonsada işlemciysede uygulamaysada İPHONE derim
technoblue
Üye
gerçek iphone mi demişsin. şaka yaptığını umuyorum. tasarımı sadece benziyor aynı değil. iphone4'ü bir kere eline alan bunun iphone4'e benzemediğini anlar zaten.
Ocean258
Üye
Çin üretimi bile okadar ucuz olamaz.. içi boştur o telefonun hiç bulaşma
buket2
Üye
piyasada bu tarz iphone çakması bir sürü ürün var. karşıdan bakınca evet çok benziyor ama eline aldığın dakikada anlıyorsun ne kadar basit yapılmış bir cihaz olduğunu. bu tarz telefonlara verilen paralara gerçekten acıyorum.
icais
Üye
adam bot galba yazıya bakın google translate terk
pasha14
Üye
Özelliklerini okumadan daha resimlerinden belli oluyor çakma olduğu.